Ο Τραμπ έσκασε μύτη ακάλεστος σε γάμο! (Εικόνες)

Φαίνεται πως ο γάμος της Vanessa Falk ήταν το must event της σεζόν, με τον νέο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής να κάνει ακάλεστος το πέρασμά του!

Μετά τη συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας, Σίνζο Άμπε, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό και βρέθηκε στην κοντινή γαμήλια δεξίωση.

Δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους καλεσμένους του γάμου της Vanessa Falk και του Carl Lindner IV, με τις φωτογραφίες να κάνουν τον γύρο του κόσμου, ενώ ο Αμερικανός Πρόεδρος άρπαξε και το μικρόφωνο για να μιλήσει για το ζευγάρι.

“Κυρίες και κύριοι το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι γνωρίζω και τις δύο οικογένειες πολύ πολύ καλά. Ήταν μέλη αυτού του κλαμπ για πολύ καιρό και μου έχουν δώσει μια περιουσία. Είναι δύο υπέροχες οικογένειες.

Το πιο σημαντικό είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ όμορφο ζευγάρι. Σας εύχομαι αγάπη και επιτυχία και ό,τι φέρνουν μαζί. Τους είδα σήμερα και είπα στον πρωθυπουργό της Ιαπωνίας “ας πάμε να πούμε ένα γεια”. Έτσι βγάλαμε μερικές πολύ καλές φωτογραφίες του πρωθυπουργού και του Προέδρου. Είναι τιμή να είμαι μαζί σας. Τώρα ας γυρίσουμε στον χορό”.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...