Πάτρα: Προφυλακίστηκαν οι γονείς του κακοποιημένου βρέφους

Νεότερη Ενημέρωση 16.38

Προφυλακιστέοι όπως αναμενόταν κρίθηκαν μετά την απολογία τους στον ανακριτή οι γονείς του 7 μηνών βρέφους, για την κακοποίηση του.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες αρνούνται τις κατηγορές και επιρρίπτουν την ευθύνη για την κατάσταση του μωρού τους σε τρίτο άτομο.

Αρχική Ενημέρωση 08.14

Στο Δικαστικό Μέγαρο θα οδηγηθούν ξανά σήμερα ο 19χρονος πατέρας και η 27χρονη μητέρα του κακοποιημένου βρέφους μόλις 7 μηνών, προκειμένου να απολογηθούν στον Ανακριτή, μετά την προθεσμία που πήραν χθες.

Οι δύο γονείς ισχυρίζονται πως τα σοβαρά τραύματα που φέρει στο σώμα του το βρέφος – μώλωπες, εκχυμώσεις, καψίματα- τα προκάλεσε ο μεγαλύτερος γιος τους, επειδή το ζήλευε!

Οι κατηγορίες που τους έχουν ασκηθεί είναι για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία και αν τελικά κριθούν ένοχοι κινδυνεύουν με 5 έως 10 χρόνια φυλάκισης.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 19χρονου πατέρα και της 27χρονης μητέρας, το παιδί δέχθηκε την «επίθεση» του μεγαλύτερου παιδιού της οικογένειας, καθώς αυτό, πέταξε το κοριτσάκι από το ριλάξ, πριν προλάβει η μητέρα να αντιδράσει.

Οσο για τα εγκαύματα που φέρει το βρέφος, η μητέρα υποστηρίζει ότι προέρχονται από από καυτό γάλα το οποίο έπεσε πάνω του.

patrastimes.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...