«Παζάρι» για την αγορά σουπερλιγκάτης ΠΑΕ!

«Παζάρι» για την αγορά σουπερλιγκάτης ΠΑΕ!

Πωλήσεις κι αγορές ποδοσφαιριστών είναι ό,τι πιο συνηθισμένο, σε αντίθεση βέβαια με αυτές των ομάδων. Τουλάχιστον όταν μιλάμε για τον ελληνικό ποδοσφαιρικό μικρόκοσμο.

Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, έχουμε να κάνουμε με την αγορά ή αν προτιμάτε πώληση («παίζουν» και τα δυο εξίσου) σουπερλιγκάτης ΠΑΕ, η οποία «ψήνεται» από το 2018. Δεν μιλάμε, όμως, για την Ξάνθη, τον Πανιώνιο ή τον ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΕ για τις οποίες κατά καιρούς έχουν ακουστεί διάφορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστός Έλληνας επιχειρηματίας, που τυγχάνει ιδιοκτήτης άλλης ποδοσφαιρικής ομάδας, εδώ και λίγους μήνες βρίσκεται σε συζητήσεις (σοβαρές που πιστοποιούνται και από την εμπλοκή στην υπόθεση δικηγόρων, λογιστών κι άλλων) για την απόκτηση του πλειοψηφικού μετοχικού πακέτου ΠΑΕ της Super League, με το όνομά της να είναι υπεράνω υποψίας!

Ο υποψήφιος αγοραστής έχει καταθέσει και την τελική προσφορά του που ανέρχεται στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ cash! Ποσό που θα πάει στον τραπεζικό λογαριασμό του ιδιοκτήτη (πιέζεται κι από την οικογένειά του να πουλήσει και να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο) και δεν περιλαμβάνει χρέη και υποχρεώσεις της εν λόγω ΠΑΕ.

Υπάρχει, βέβαια, και η σχετική ρήτρα εμπιστευτικότητας για να μην διαρρεύσει τίποτα, αλλά και «πέναλτι» για τυχόν διαρροή στα ΜΜΕ μέχρι και τρεις μήνες, αφότου το deal θα έχει «ναυαγήσει», αν συμβεί φυσικά κάτι τέτοιο. Ίσως γιατί ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας έχει βάλει στο… μάτι κι άλλη σουπερλιγκάτη ΠΑΕ της περιφέρειας.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/360317-Pazari-gia-tin-agora-soyperligkatis-PAE ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...