Στα ”πράσα” αλλοδαπός για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.

Εντοπίστηκε από τις Αστυνομικές Αρχές « καβάτζα » με ογδόντα δέματα κάνναβης.

Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός, ενώ κατασχεθήκαν περισσότερα από 83 κιλά κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες νωρίς το πρωί, στην Επαρχιακή Οδό Αστακού – Αιτωλικού, θέση «Φράξος», από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας αλλοδαπός άνδρας υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 43 ετών σε βάρος του όποιου σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα προχθές (9-5-2012) το πρωί, οι Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορίες, εντόπισαν σε χωμάτινη οδό, κοντά στην Επαρχιακή Οδό Αστακού – Αιτωλικού, κρυμμένα μέσα σε θάμνους και χόρτα δέματα που περιείχαν κάνναβη.

Την επόμενη ημέρα (10-5-2012) νωρίς το πρωί, οι Αστυνομικοί στα πλαίσια συντονισμένης επιχείρησης, εντόπισαν τον 43χρονο να έχει μεταβεί στο σημείο που ήταν κρυμμένα τα ναρκωτικά και να τα μεταφέρει στο πορτ – παργκαζ του οχήματος του.

Σε ερευνά που ακολούθησε στο όχημα του 43χρονου, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τριάντα δέματα κάνναβης, ενώ στη « καβάτζα » είχαν απομείνει άλλα πενήντα. Το συνολικό βάρος των ναρκωτικών που κατασχέθηκαν ήταν 83.617 γραμμάρια.Στη κατοχή του 43χρονου οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δυο κινητά τηλέφωνα με αντίστοιχες κάρτες sim και το χρηματικό ποσό των 585 ευρώ.Επίσης κατασχέθηκε το όχημα του 43χρονου ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...