ΣΥΡΙΖΑ: Η καταστροφολογία της ΝΔ δεν συνιστά είδηση

«Η καταστροφολογία της Νέας Δημοκρατίας, διά στόματος της Ντόρα Μπακογιάννη, για το ενδεχόμενο αποχώρησης του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από το ελληνικό πρόγραμμα, δεν συνιστά είδηση. Ούτε συνιστά, βέβαια, είδηση η πλήρης ταύτιση της ΝΔ με τον κ. Σόιμπλε», αναφέρει σε σχόλιό του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό που θα μας εξέπληττε θα ήταν αν η Νέα Δημοκρατία στεκόταν για μία φορά απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις των ακραίων κύκλων των δανειστών, που θέλουν νέα σκληρά μέτρα εις βάρος του ελληνικού λαού», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση των χρυσαυγιτών σε σχολείο στο Πέραμα

«Οι  προπηλακισμοί και η επίθεση εναντίον εκπαιδευτικών, και μάλιστα παρουσία των μαθητών τους,  στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, από μέλη της Χρυσής Αυγής υπό τις διαταγές και την καθοδήγηση του υπόδικου βουλευτή  Λαγού, δείχνουν ότι η ΧΑ προσπαθεί να ξανασηκώσει κεφάλι», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

«Τέτοια φαινόμενα οφείλουν να καταδικαστούν από κάθε δημοκρατικό πολίτη. Να είναι σίγουροι οι υπόδικοι εγκληματίες νεοναζιστές ότι ούτε η Πολιτεία, ούτε  το συγκροτημένο δημοκρατικό, αντιφασιστικό κίνημα δεν θα τους αφήσει να στάξουν το δηλητήριό τους σε νεανικές ψυχές», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Το πρόγραμμα εκπαίδευσης προσφυγόπουλων,  στο οποίο έχει ενταχθεί και το συγκεκριμένο σχολείο,  οφείλει να  συνεχιστεί απρόσκοπτα, όπως επιτάσσουν οι αξίες και οι αρχές του ανθρωπισμού μιας ευνομούμενης και δημοκρατικής χώρας», καταλήγει η «Κουμουνδούρου».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...