Τρομακτικό ατύχημα με πιλότους της Formula 1 (Βίντεο)

Άγιο είχαν ο Πασκάλ Βερλάιν και ο συνοδηγός του, καθώς κατάφεραν και βγήκαν σώοι από το αυτοκίνητό τους μετά από ένα σοβαρό ατύχημα στο πλαίσιο του εφετινού «Αγώνα των Πρωταθλητών» στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Ο πιλότος της Sauber μονομαχούσε με τον Φελίπε Μάσα, όταν βγήκε με το τρίτροχο Polaris Slingshot από την πορεία του, διέλυσε τα κεντρικά διαχωριστικά της πίστας και χτύπησε με δύναμη πάνω στο αυτοκίνητο του οδηγού της Williams. Από τη σφοδρή σύγκρουση ανατράπηκε το αυτοκίνητο του Γερμανού και χτύπησε πάνω στις προστατευτικές μπαριέρες.

Ο Βερλάιν δήλωσε μετά το περιστατικό έκπληκτος και το περιέγραψε ως εξής: «Δεν έχω δει ακόμη το βίντεο, όμως για κάποιον λόγο χτύπησα στο τέλος της ευθείας πάνω στον Φελίπε. Κάπως βρήκα στον τροχό του και γι αυτό τουμπάρισα. Το σημαντικότερο είναι όμως, ότι είμαστε όλοι καλά».

Πάντως στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για οδηγικό λάθος του 22χρονου Γερμανού πιλότου. Ίσως να οφείλεται η νευρικότητά του στο γεγονός, ότι ήταν ένα από τα φαβορί για διάδοχος του Ρόσμπεργκ, όμως τελικά προτίμησε η Mercedes τον Μπότας και αυτός μεταγράφηκε από τη Manor στην επίσης αδύναμη Sauber.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...