Χρυσαυγίτης “σημαδεύει” άνδρα στο κεφάλι για εκπαίδευση – Νέες φωτογραφίες

Χρυσαυγίτης
Νέα φωτογραφικά ντοκουμένα φρίκης από τα έργα και τις ημέρες της Χρυσής Αυγής έρχονται στο φως και φτάνουν στα χέρια της ανακρίτριας της υπόθεσης, Ιωάννας Κλάπα. Σε μια από αυτές φαίνεται ο αρχηγός της οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος να χαιρετά ναζιστικά. 
Σε άλλη, ένα άτομο με την πλάτη στο φακό έχει ακουμπήσει ένα πιστόλι στο κούτελο ενός άνδρα, ο οποίος στέκεται μπροστά του ανέκφραστος. Σε άλλες φαίνονται να παλεύουν

Ανάμεσα στους «πυρηνάρχες» της Χρυσής Αυγής και άλλων στελεχών του κόμματος που εμφανίζονται πάνοπλοι στο νέο φωτογραφικό υλικό είναι, σύμφωνα με Το Βήμα, και άτομα που εμπλέκονται στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, στο Κερατσίνι, πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με αστυνομικές και δικαστικές πηγές «οι φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν μεσαία μέλη της «Χρυσής Αυγής» να κρατούν όπλα και βρέθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές δύο βουλευτών του κόμματος, αλλά και των δύο στελεχών από την περιοχή του Πειραιά που κατηγορούνται για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, επιβεβαιώνουν την παραστρατιωτική δομή της οργάνωσης. Ακόμη δημιουργούν νέα δεδομένα στην έρευνα για την δολοφονία, τον περασμένο Σεπτέμβριο, του άτυχου 35χρονου, στο Κερατσίνι».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...