Χωρίς νικητή…

Παίζοντας με δέκα παίκτες από πολύ νωρίς ο Παναθηναϊκός έφυγε με βαθμό από τη Νέα Σμύρνη όπου αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Πανιώνιο. Φωνάζει η ομάδα της Νέας Σμύρνης για ένα πέναλτι του Μολέντο. Σε δύο αναγκαστικές αλλαγές προχώρησε ο ΠΑΟ καθώς Βιγιαφάνιες και Μέστο τραυματίστηκαν με τον πρώτο να έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και να μην αγωνίζεται πάλι στα πλέι οφ.

Οι “πράσινοι” είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό όταν ο Γιαννιώτης είπε “όχι” αρχικά στο σουτ του Κλωναρίδη και στη συνέχεια στην κεφαλιά του Βιγιαφάνιες. Ο Πανιώνιος απάντησε στο 9′ με κεφαλιά του Ρισβάνη που έκοψε ο Μολέντο. Τρία λεπτά μετά ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα όταν ο Ζέκα είδε σωστά κόκκινη για τράβηγμα του Μασούντ έξω από την περιοχή. Παρότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο ο ΠΑΟ ήτα πιο επικίνδυνος. Στο 36′ απείλησε με σουτ του Εμποκού και δύο λεπτά μετά σκόραρε με τον Μπεργκ. Ο Σουηδός έκανε το σουτ, ο Γιαννιώτης έδιωξε και στην επαναφορά ο φορ του ΠΑΟ έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου είχαν καλή φάση με τον Μασούντ να σουτάρει και τον Βλαχοδήμο να διώχνει δύσκολα.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά με τον ΠΑΟ να περιμένει στο μισό γήπεδο και να τιμωρείται στο 56′. Ο Μασούντ έσκασε, ο Μπεν έβγαλε με το κεφάλι για τον Μασούρα που επίσης με κεφαλιά σκόραρε. Μόλις τρία λεπτά μετά ο Γεσίλ βρέθηκε σε καλή θέση και σούταρε άουτ. Στο 80′ oΣιώπης έκανε ωραία ενέργεια με τον Μολέντο να κάνει τάκλιν και να τον κόβει πάνω στη γραμμή. Ο αμυντικός του ΠΑΟ βρήκε τον Σιώπη αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι. Ο Μπεν στο 87′ έκανε το γύρισμα αλλά ο Ρισβάνης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής στο 90′ δεν έδωσε δεύτερη κίτρινη στον Ρισβάνη που χτύπησε με τον αγκώνα τον Μπεργκ. Στις καθυστερήσεις ο Σουηδός δεν κατάφερε με προβολή να νικήσει από κοντά τον Γιαννιώτη που λίγο μετά έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Λέτο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Τασουλής, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (70’Λάμπρου), Μασούντ (94’Σαββίδης), Μπεν, Γεσίλ (81’Ταπόκο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Μέστο (75’Ρέις), Μολέντο, Κουτρουμπής, Χουλτ, Ζέκα, Κουρμπέλης, Εμποκού, Βιγιαφάνιες (32’Μαρινάκης), Κλωναρίδης (62’Λέτο), Μπεργκ.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή: http://www.kontranews.gr/SPOR/283809-CHoris-nikete ΣΠΟΡ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...