2ο Γυμνάσιο-Λύκειο:Επιστροφή στο σχολείο σε 9 μήνες.

Μια ευχάριστη είδηση επεφύλασσε ο δήμαρχος στην ομολογουμένως πολύ δύσκολη γι’υτόν τελευταία δύσκολη ημέρα για την δημοτική του διοίκηση στον δήμο Ναυπακτίας.Μια ευχάριστη είδηση που έχει να κάνει με το έργο της ανακατασκευής του 2ου σχολικού συγκροτήματος Ναυπάκτου.Το γνωστό κτήριο του 2ου Γυμνασίου-Λυκείου.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην τελευταία του συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε χθες στο κτήριο της οδού Τζαβέλα,η δημοπράτηση για την ανακατασκευή του κτηρίου θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου,προυπολογισμού ύψους 2.095.000 ευρώ,ενώ ο χρόνος αποπεράτωσης του έργου ορίζεται στους 9 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Αυτό σημαίνει ότι αν όλα πάνε καλά,αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά που οι μαθητές του εν λόγω σχολικού συγκροτήματος θα κάνουν μαθήματα στις πρώην εγκταστάσεις του ΤΕΙ στην Παλαιοπαναγιά.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΡΓΟ ΜΠΟΥΛΕ.- (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ…ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ 3 ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ)
    ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΛΕΥΑΣΤΗΚΕ – ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ – ΑΠΟΜΟΝΩΘΗΚΕ
    ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΩΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

    ΕΛΠΙΖΩ Ο ΤΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕΝΟ ΚΟΡΣΕ ΠΟΥ ΦΟΡΕΣΕ.

    ΕΛΠΙΖΩ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΠΟΥ ΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ (ΜΠΟΥΛΕΣ) ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ)

    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΕ (ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ…)

    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ (ΘΑ ΤΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕ (από Δευτέρα)

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ, ΩΣΤΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ
    ΜΑΚΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΩ…ΚΡΑΤΑΩ ΟΜΩΣ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...