Γ.Μπουλές: Μαζί με τους δημότες δίνουμε τη μάχη της Ναυπακτίας.

Έναρξη του εκλογικού κέντρου της Α.Δ.Κ.Ν. είχαμε χθες στη Ναύπακτο.Αρκετός ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δημάρχου και υποψηφίου για το δήμο Ναυπακτίας Γ.Μπουλέ.

Το 1998 είπε στην ομιλία του μια μικρή ομάδα ανθρώπων,αποφασίσαμε να αλλάξουμε την πορεία και την τύχη της αυτοδιοίκησης στη Ναυπακτία.Η κοινωνία έχει άποψη,η Α.Δ.Κ.Ν. έχει βαθιές ρίζες στο λαό και την κοινωνία και ήρθε για να μείνει.

Ο κ. Μπουλές σε άλλο σημείο της ομιλίας του τόνισε:H A.Δ.Κ.Ν. εκφράζει κοινωνική αναγκαιότητα.Γιαυτό και είναι η μόνη που θα παραμείνει στο προσκήνιο.

Γι’αυτούς που έφυγαν !!!

Αλλά και γι’αυτούς που για τον ένα ή τον άλλο λόγο αποχώρησαν από τις τάξεις της παράταξης ο κ.Μπουλές είπε:Αυτοί που αποχώρησαν δεν αφομοίωσαν τις αρχές και τις αξίες της παράταξής μας.Αυτούς δεν τους χρειάζεται ούτε η παράταξη,ούτε η κοινωνία.

Ο κ.Μπουλές ανέφερε ότι καλούμαστε να δώσουμε το στίγμα της αυτοδιοίκησης για μια άλλη πολιτική.

Πάνω από το 60% της παράταξης είναι νέοι άνθρωποι στο συνδυασμό,οι οποίοι εκφράζουν τα νέα δεδομένα της κοινωνίας.

Για τις άλλες παρατάξεις:

Χωρίς επικοινωνιακά τερτίπια και καθημερινούς “άσσους”,δίνουμε τη μάχη για την κοινωνία με αξιοπιστία και σοβαρότητα.

Με ανεμομαζώματα είπε ο κ.Μπουλές,δεν ανταποκρίνεσαι στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της κοινωνίας.Όσοι επενδύουν επικοινωνιακά σ αυτό,αύριο δεν θα υπάρχει.Και δεν θα υπάρχει επειδή δεν υπάρχει γνώση.

Πριν 3 χρόνια ανέφερε σε άλλο σημείο του ο κ. Μπουλές, αναλάβαμε την ευθύνη να βγάλουμε το δήμο από το τέλμα.Σήμερα συνεχίζουμε την προσπάθεια,να διασφαλίσουμε αυτά για τα οποία ματώσαμε.Αυτή τη συνέχεια καλούμαστε να τη δώσουμε όλοι μαζί.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πορεία και το έργο που ανέλαβε να υλοποιήσει η δημοτική αρχή σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία. «Στη βαθύτερη μεταπολεμική οικονομική και κοινωνική κρίση με περικοπές από την κρατική επιχορήγηση που αγγίζουν το 70% και με ένα υπέρογκο χρέος πάνω 12 εκατ. ευρώ η Δημοτική Αρχή κατάφερε να αποπληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του χρέους, να εντάξει έργα 42.000.000 σε χρηματοδοτούμενα προγράμματα και να δρομολογήσει λύσεις σε όλα τα προβλήματα που για δεκαετίες όχι μόνο παρέμεναν άλυτα αλλά διογκώνονταν».

Μαζί με το λαό,μαζί με τους δημότες,δίνουμε ότι είναι δυνατόν για να πετύχουμε το όραμά μας για τη Ναυπακτία.Στις 25 Μαίου κατέληξε ο κ.Μπουλές,γιορτάζουμε τη νίκη του λαού της Ναυπακτίας.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αυτά τα ΄΄μαζί΄΄ σε ποιον τα πουλάς κυριε Μπουλε??????? Συνεργάσου με τα στελέχη σου πρώτα και μετά βλέπουμε για τους δημότες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...