Καθόταν μόνος του στο Μετρό όταν ξαφνικά ένας άγνωστος του έπιασε σφιχτά το χέρι. Ο λόγος; Έχει συγκλονίσει το Διαδίκτυο! (Εικόνα)

bb

λεωφορείο

Όταν ο 21χρονος Godfrey Cutto κάθισε στο λεωφορείο ένα κανονικό απόγευμα, συνέβη κάτι που δεν ήξερε αρχικώς πώς να ανταποκριθεί…

Ο Godfrey γυρνούσε στο σπίτι του αφού είχε βγει για φαγητό. Όταν όμως κάθισε σε μία θέση στο λεωφορείο, ένας άντρας ζήτησε να του σφίξει το χέρι.

Αν και έμεινε έκπληκτος, ο Godfrey το έκανε… αλλά ο άγνωστος άντρας συνέχισε να το κρατάει. Όπως δήλωσε ο Godfrey: «Νόμιζα ότι έκανε πλάκα στην αρχή, αλλά απ” ό,τι φαίνεται χρειαζόταν παρηγοριά«. Τελικά ο άντρας, ονόματι Robert, ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες.

Καθόταν μόνος του στο Μετρό όταν ξαφνικά ένας άγνωστος του έπιασε σφιχτά το Χέρι. Ο λόγος; Έχει συγκλονίσει το Διαδίκτυο!

Ο Robert κράτησε σφιχτά το χέρι του Godfrey σε όλη τη διαδρομή του λεωφορείου, αγκαλιάζοντας και γέρνοντας στον Godfrey σαν να ήταν καλύτεροι φίλοι.

Κάποιος τράβηξε μία φωτογραφία, η οποία έγινε viral στο Facebook. Ένα μέλος της οικογένειας του ανθρώπου με ειδικές ανάγκες το είδε και επικοινώνησε με τον Godfrey για να τον ευχαριστήσει για την ευγενική χειρονομία του. Το μέλος της οικογένειας εξήγησε ότι ο Robert πάσχει από εγκεφαλική παράλυση και κώφωση, εκτός από τις ειδικές ανάγκες του, όπως αναφέρει το crazynews. Ανέφερε επίσης, ότι ο Robert πιθανώς φοβόταν το άγνωστο περιβάλλον και απλώς χρειάζοταν κάποιον για να τον παρηγορήσει.

Ο Godfrey έμεινε στο λεωφορείο με το νέο του φίλο έως και την τελευταία στάση…

Πηγή:

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...