Κουρουμπλής: Πάντα ο ανασχηματισμός δημιουργεί έναν αέρα

«Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ»                                                     

Θετικά αποτιμά το ενδεχόμενο ενός ανασχηματισμού ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Μάλιστα, εκτιμά ότι «πάντοτε ο ανασχηματισμός δημιουργεί ένα κλίμα, έναν αέρα».

«Ο πρωθυπουργός είναι αυτός που θα αποφασίσει. Από κει και πέρα δουλειά χρειαζόμαστε, χρόνο χρειαζόμαστε, τώρα είμαστε σε μια περίοδο που προχωρούν αρκετά πράγματα, πιστεύω σε όλα τα υπουργεία υπάρχει κινητικότητα», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά».

Αντίθετα, ο υπουργός Εσωτερικών εκτίμησε ότι οι πρόωρες εκλογές θα έβαζαν τη χώρα σε «φάση αποσταθεροποίησης», καθώς όπως είπε, «η κυβέρνηση έχει βάλει τα πράγματα σε μια ρότα».

«Ας πούμε ότι πάμε σε εκλογές. Υπάρχει εναλλακτική πρόταση; Βλέπετε ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να μετακινούνται προς τα δεξιά; Αυτοί οι ψηφοφόροι κρατάνε στάση αναμονής. Δεν πάνε πουθενά», συνέχισε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Για τη ρίψη χημικών από τα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης συνταξιούχων, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε: «Μόλις το έμαθα τηλεφώνησα σε όλους τους αρμοδίους και στον γενικό γραμματέα και στον αρχηγό. Δεν θα ήθελα να υπάρχουν από την πλευρά της αστυνομίας αυτού του είδους οι αντιδράσεις, αν και νομίζω πως γενικά, κάνει σωστά την δουλειά της και θεωρώ πως αυτό το περιστατικό ήταν πολύ περιορισμένο. Αλλά θα το δούμε».

Επίσης, ο υπουργός Εσωτερικών κάλεσε τους 140 δήμους που δεν έχουνε ΚΔΑΠ (Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών) και τους 270 που δεν διαθέτουν ΚΔΑΠ για ΑΜΕΑ, να θέσουν το ζήτημα σε πρώτη προτεραιότητα, ώστε το επόμενο έτος να έχει αντιμετωπιστεί.

Τέλος, για τις εξαγγελίες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη περί χορήγησης 180 ευρώ για κάθε παιδί, για φιλοξενία σε ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς, σχολίασε ότι το ποσό είναι πολύ μικρό σε σύγκριση με τα περίπου 2.500 ευρώ που αντιστοιχεί σε κάθε voucher.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...