Λερώθηκαν τα ρούχα σας με λάδι; Μην τα πετάξετε. Δείτε το μυστικό για να τα καθαρίσετε! (Εικόνες)

Λερώθηκαν τα ρούχα σας με λάδι; Μην τα πετάξετε. Δείτε το μυστικό για να τα καθαρίσετε! (Εικόνες)

Ρούχα

Ο χειρότερος ίσως εχθρός για ένα ρούχο είναι το λάδι. Έχουμε όλοι αντιμετωπίσει τη στιγμή που μια κηλίδα λαδιού πέφτει πάνω στο ρούχο μας και γνωρίζουμε ότι από εκείνη την στιγμή δεν θα το ξανά φορέσουμε. Είναι πολύ λυπηρό να πέφτει λάδι και να καταστρέφει το αγαπημένο μας ρούχο.

Πολλοί έχουν δοκιμάσει να πάνε σε καθαριστήριο αλλά μάταια. Ευτυχώς, έχουμε μάθει για μια λαμπρή ιδέα για να απαλλαγούμε από αυτούς τους επιπλέον επίμονους λεκέδες.

Μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε αυτό το αποτέλεσμα… ΠΡΙΝ – ΜΕΤΑ.

Συστατικά:
– Υγρό Σαπούνι πιάτων
– WD-40
– μαγειρική σόδα
– μια οδοντόβουρτσα
– ένα κομμάτι χαρτόνι
-μπατονέτες

Πρώτο βήμα είναι να βάλετε το χαρτόνι στο πίσω μέρος της μπλούζας έτσι ώστε να μην χαλάσουμε την πίσω πλευρά. Ψεκάστε την πάσχουσα περιοχή με το λιπαντικό Wd-40 και τρίψτε την περιοχή.

Ρίξτε μαγειρική σόδα πάνω στο λεκέ. Αρκετή μαγειρική σόδα. Θα χρειαστεί αρκετή για να απορροφήσει το λάδι, όπως αναφέρει το periergaa.

Χρησιμοποιήστε την οδοντόβουρτσα για να τρίψετε τη σόδα στο λεκέ. Κρατήστε το τρίψιμο μέχρι οι μάζες να αρχίζουν να εμφανίζονται.

Έτσι θα πρέπει να μοιάζει…

Τώρα ήρθε η ώρα να προσθέσετε το σαπούνι πιάτων. Ρίξτε λίγο πάνω από τη σόδα και αρχίστε και πάλι τρίψιμο. Ένα κουρέλι θα είναι πολύ χρήσιμο εδώ, δεδομένου ότι η μαγειρική σόδα θα αρχίσει να κολάει με την οδοντόβουρτσά σας.

Και είναι έτοιμο! Βγάλτε το χαρτόνι και πετάξτε το μπλουζάκι σας στο πλυντήριο με άλλα ρούχα σας.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/koinonia/185622-lerothekan-ta-roycha-sas-me-ladi-men-ta-petaxete-deite-to-mystiko-gia-na-ta ΚΟΙΝΩΝΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...