Οπαδοί του Λαφαζάνη αποδοκίμασαν τον Πολάκη στην Κοζάνη (Βίντεο)

Σάββατο 28/05/2016 – 12:53Οπαδοί του Λαφαζάνη αποδοκίμασαν τον Πολάκη στην ΚοζάνηΜΕ ΤΗΛΕΒΟΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ                                                                       Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, στην Πτολεμαΐδα και συγκεκριμένα στο Μποδοσάκειο Γενικό Νοσοκομείο.
Με το που έφτασε το αυτοκίνητο που μετέφερε τον Παύλου Πολάκη, περίπου 15 άτομα από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, τον υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες και συνθήματα.
«Έρχεται εδώ για να αποτελειώσει το σύστημα δωρεάν υγείας στην περιοχή μας», έλεγαν χαρακτηριστικά οι διαμαρτυρόμενοι που ήταν συγκεντρωμένοι στο σημείο, μέσα από μία ντουντούκα.
«Εσείς πρεσβεύετε αυτό που λένε στα νιάτα μας επαναστάτες, μετά άγρια με το σύστημα. Αυτά ήρθαμε να πούμε εδώ για σας και για την κυβέρνησή σας», είπαν χαρακτηριστικά στον Παύλο Πολάκη όταν έφτασε κοντά τους.
Ο Παύλος Πολάκης τους απάντησε με τηλεβόα. «Καταρχήν καλημέρα θα ξημερώσουν και καλύτερες μέρες Μετά από έξι χρόνια που τα πράγματα έπαιρναν συνέχεια τον κατήφορο, φέτος, αυτή η πορεία δείχνει να σταματά», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...