Συνάντηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας με τους εργαζόμενους του Athens Ledra

Τετάρτη 01/06/2016 – 20:27Συνάντηση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας με τους εργαζόμενους του Athens LedraΣυγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν εργαζόμενοι του ξενοδοχείου «Athens Ledra Hotel», πρώην Ledra Marriott, έπειτα από το λουκέτο που αποφάσισε η ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου.
Αντιπροσωπία τους συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα του υπουργείου Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη, από τον οποίο, όπως ανέφεραν οι εργαζόμενοι εξερχόμενοι της συνάντησης, βρήκαν θετική ανταπόκριση στα βασικά αιτήματα τους, που είναι το επίδομα 1.000 ευρώ και η επίσπευση του για την άμεση ανακούφιση τους, αλλά και η επίσπευση της διαδικασίας για το επίδομα από τον ΟΑΕΔ για την επίσχεση εργασίας.
Ακόμα, το υπουργείο Εργασίας θα κάνει -όπως τονίστηκε- ό,τι είναι δυνατόν για να δυσκολέψει τη διαδικασία πώλησης του ξενοδοχείου που επιχειρεί η εργοδοσία, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Για τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 11 το πρωί ορίστηκε να πραγματοποιηθεί τριμερής συνάντηση, του υπουργείου Εργασίας, της εταιρείας και των εργαζομένων.
Οι 150 εργαζόμενοι του ξενοδοχείου που πλήττονται από το κλείσιμο της επιχείρησης παραμένουν απλήρωτοι από το Μάρτιο.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...