Τελειώνουν Τούντορ και Άρνεσεν

Τελειώνουν Τούντορ και Άρνεσεν

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 14/02/2016 – 23:04

tudor-arnesen

Ραγδαίες αναμένεται ότι θα είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τον Ηρακλή.

Εδώ και λίγη ώρα είναι έντονη η φημολογία πως υπάρχει πια σοβαρό ενδεχόμενο να απομακρυνθούν άμεσα τόσο ο Ιγκόρ Τούντορ, όσο και ο Φρανκ Άρνεσεν που είναι πια πιθανό να πληρώσουν το μάρμαρο για την εικόνα που παρουσιάζει ο Δικέφαλος του Βορρά, ο οποίος έφτασε τα 7 επίσημα παιχνίδια δίχως νίκη.

Η τελική απόφαση θα παρθεί από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος αυτή τη στιγμή ζυγίζει όλα τα δεδομένα σε μία πολύ κρίσιμη καμπή για την χρονιά του ΠΑΟΚ.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει έντονος προβληματισμό στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ, αφού όλοι βλέπουν ότι τίθεται εν αμφιβόλω ακόμα και η είσοδος της ομάδας στα πλέι οφ!

Στον ΠΑΟΚ αναζητούν ένα ηλεκτροσόκ εντός της ομάδας, αφού υπάρχει και ο στόχος του Κυπέλλου, ο οποίος ακόμα είναι ζωντανός για την ομάδα.

Σε ό,τι αφορά τον Κροάτη τεχνικό, του χρεώνεται η απαράδεκτη αγωνιστική εικόνα της ομάδας, που αντί να κάνει βήματα προς τα μπροστά, κάνει βήματα προς τα πίσω.

Έτσι κι αλλιώς το συμβόλαιο του Τούντορ ολοκληρώνεται τον Μάιο, επομένως δεν υπάρχει οικονομικό θέμα σε ό,τι αφορά την αποζημίωσή του.

Πάνω – κάτω το ίδιο ισχύει και με τον Φρανκ Άρνεσεν, ο οποίος στήριξε όσο κανείς τον Τούντορ, που αποτέλεσε προσωπική του επιλογή.

Ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι τις 30 Απριλίου, κάτι που σημαίνει ότι αν απομακρυνθεί άμεσα, τότε απλώς το διαζύγιο θα επέλθει 2,5 μήνες νωρίτερα από το προκαθορισμένο.

Στον Δανό χρεώνεται ο αποτυχημένος μεταγραφικός σχεδιασμός, αφού παρά τα πολλά χρήματα που διέθεσε για νέες προσθήκες, το ρόστερ του ΠΑΟΚ μοιάζει γυμνό και ανεπαρκές για να ανταποκριθεί σε συνθήκες πρωταθλητισμού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ο Τούντορ έχει αυτή την ώρα τετ α τετ με τον Τούντορ και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί το διαζύγιο.

Πηγή: Ο Φίλαθλος

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...