Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας στην «2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου»

bb

Παρόν σε μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία για την επιχειρηματικότητα του Νομού και την εξωστρέφεια των παραγωγικών δυνάμεων της περιοχής ήταν το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας συμμετέχοντας στην «2η Αναπτυξιακή Έκθεση Υπηρεσιών & Προϊόντων Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου» που έλαβε χώρα στο λιμάνι της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κατά το χρονικό διάστημα από 22 έως 25 Σεπτεμβρίου 2017.

Το Επιμελητήριό μας παρουσίασε, κατά γενική ομολογία, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα περίπτερα, ενώ προσέτρεξε και σε βοήθεια της όλης διοργάνωσης καθώς ήταν από τους συνδιοργανωτές της έκθεσης και εκ των φορέων που είχαν την ευθύνη για την όσο το δυνατόν αρτιότερη διεξαγωγή της.

Τα στελέχη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, στα πλαίσια της έκθεσης,  ενημέρωναν τους επιχειρηματίες και τους ενδιαφερόμενους για τα νέα επενδυτικά προγράμματα του ΕΣΠΑ και τα χρηματοδοτικά εργαλεία που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα, για τις Cloud Υπηρεσίες που παρέχονται και τη δυνατότητα δημιουργίας βιτρίνας των προϊόντων της κάθε επιχείρησης καθώς και προβολής των τουριστικών επιχειρήσεων του νομού σε 9 γλώσσες, στην Ηλεκτρονική Αγορά του Επιμελητηρίου αλλά ταυτόχρονα και στις Πανελλαδικές διαδικτυακές πύλες: www.directmarket.gr και www.filoxeno.com, καθώς και για τη δυνατότητα Απόκτησης Ψηφιακής Υπογραφής νέας γενιάς και τα πλεονεκτήματα της.

 

Επίσης, στα πλαίσια της έκθεσης, το Επιμελητήριό μας συνέχισε τις επαφές για την προβολή των προϊόντων του Αγροδιατροφικού τομέα και του τουρισμού  της περιοχής μας με θεσμούς όπως τα διμερή Επιμελητήρια: Ελληνοκινεζικό, Ελληνοτουρκικό και Ελληνοβουλγαρικό,  στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Στρατηγικού Εργαλείου Ανάπτυξης «Ο δρόμος του Μεταξιού – The silk Road» και του έργου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού «NikolaosRoute-La Via Nicolaiana®, ο δρόμος του Αγίου Νικολάου».

Κατά τη διάρκεια της τελετής εγκαινίων κατά την πρώτη ημέρα της Έκθεσης, παρουσία πολλών εκπροσώπων του πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας κ. Παναγιώτης Τσιχριτζής απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, εκφράζοντας τη χαρά του που μια επιτυχημένη εκδήλωση γίνεται θεσμός πλέον και που όλοι οι παραγωγικοί φορείς έχουν κατανοήσει την ανάγκη να ακολουθήσουμε το δρόμο της εξωστρέφειας και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις σημαντικές πλουτοπαραγωγικές πηγές της ευρύτερης περιοχής της Ι.Π. Μεσολογγίου με την ίδρυση επιχειρήσεων που ξεκίνησαν να τις εκμεταλλεύονται και να τις προβάλλουν.

 

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...