Έως την Παρασκευή παραιτείται από βουλευτής ο Παπαχριστόπουλος

Έως την Παρασκευή παραιτείται από βουλευτής ο Παπαχριστόπουλος

Ως την Παρασκευή δήλωσε ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, σημειώνοντας επιπλέον ότι στηρίζει τις προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα.

«Έίχα ετοιμάσει την παραίτησή μου την Παρασκευή, 25 του μήνα, την είχα τυπώσει και ήμουν έτοιμος να την δώσω», είπε ο Θ. Παπαχριστόπουλος αναφερόμενος στο τέλος της παρουσίας του στους ΑΝΕΛ, αλλά «άκουσα τον πρόεδρο να λέει ότι “είναι μεθοδευμένο από τον Τσίπρα, τον Βούτση κτλ.”. Δεν μου αρέσει να είναι εγώ η αιτία να διαλυθεί η ΚΟ και είπα μέσα μου -δεν μου το ζήτησε κανένας- να δώσω μία παράταση πέντε-έξι ημέρες. Ο σκοπός είναι μήπως καταφέρει είτε θεσμικά είτε με κάποιο βουλευτή να συγκροτηθεί η ΚΟ. Το αργότερο, σας το λέω σε πέντε-έξι ημέρες δεν θα είμαι βουλευτής», ξεκαθάρισε, ενώ σε άλλο σημείο το προσδιόρισε περισσότερο λέγοντας «Πέμπτη, Παρασκευή το αργότερο», είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος μιλώντας “Στο Κόκκινο”.

Υπεραμύνθηκε της παράδοσης της έδρας όταν ένας βουλευτής αλλάζει κόμμα, καθώς όπως είπε «είναι δανεική» από το κόμμα με το οποίο εξελέγη και μάλιστα είπε χαρακτηριστικά «κάνω αγώνα κάτι σαν αυτό που ισχύει στο αγγλικό Κοινοβούλιο, να γίνει και στην συνταγματική αναθεώρηση» στην Ελλάδα.

Για το πολιτικό μέλλον του ιδίου και μίας πιθανής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπαχριστόπουλος είπε ευθέως «δεν κρύβομαι και σας λέω: στήριζα και στηρίζω αυτή την κυβέρνηση. Πρέπει να τελειώσει το έργο της με νύχια και με δόντια, ακόμη και ως απλός πολίτης, θα στηρίζω πάντα τις προσπάθειες που κάνει αυτός ο πρωθυπουργός. Αυτό που έκανα τέσσερα χρόνια θα συνεχίσω να το κάνω. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν, δεν έχω πει τι θα κάνω ή τι δεν θα κάνω, πάντως θα ήταν ευχής έργο για μένα να βοηθήσω αυτή την προσπάθεια. Θα είναι μεγάλη μου τιμή, από οποιοδήποτε πόστο, να βοηθήσω αυτή την κυβέρνηση, γιατί πιστεύω ότι λειτουργεί θετικά για το καλό της χώρας. Αν μου κάνει αυτή την τιμή ο ΣΥΡΙΖΑ με τον πρωθυπουργό, θα το θεωρήσω μεγάλη μου τιμή. Θα πάρω την μηχανούλα μου και θα τρέξω οπουδήποτε με βάλουν, ό,τι σας λέω!», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/352817-Eos-ten-Paraskeye-paraiteitai-apo-boyleytes-o-Papachristopoylos ΠΟΛΙΤΙΚΗΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...