Από την Κυψέλη Αγρινίου ο Νίκος Κονδυλόπουλος καλλιεργεί κίτρινο καρπούζι.

Τα κίτρινα καρπούζια προέρχονται από υβρίδια (είναι δηλαδή γενετικά τροποποιημένα, όπου διασταυρώνονται διάφορες ποικιλίες για να υπερισχύει το καροτένιο ώστε να δημιουργηθεί η κίτρινη σάρκα).

Λαχταριστό και ζουμερό κίτρινο καρπούζι ….με χαμηλά σάκχαρα….κατάλληλο για διαβητικούς ….με λίγες θερμίδες …τρώμε χωρίς ενοχές!!!!

sinidisi.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...