“Αδειασμα” Καψή από τον διευθυντή ειδήσεων του MEGA

Θέση για τα όσα έγραψε στο twitter ο Μανώλης Καψής για τη Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη, πήρε ο διευθυντής του MEGA Χρήστος Παναγιωτόπουλος, «αδειάζοντας» τον σχολιαστή του δελτίου του καναλιού.
Ο Μ. Καψής είχε χαρακτηρίσει «τσόλια» τις δύο καλλιτέχνιδες μετά τη δημοσιοποίηση των προσωπικών φορολογικών τους δηλώσεων, προκαλώντας την σκληρή αντίδραση της Χαρούλας Αλεξίου, η οποία δήλωσε ότι κανείς δεν της έχει «ανακατέψει» τόσο το στομάχι.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος, σε ενυπόγραφο άρθρο του στο aixmi.gr, σημειώνει ότι η Αλεξίου και η Γαλάνη «διδάσκουν ήθος με τις προσωπικές διαδρομές τους» και προσθέτει ότι «χρειάζεται, λοιπόν, σεβασμός απέναντί τους». Κάνει μάλιστα και αναφορά στα πιθανά κίνητρα της επίθεσης Καψή, σημειώνοντας ότι αυτό ισχύει, «είτε μας αρέσουν είτε όχι όσα πολιτικά πρεσβεύουν»!

Και προσθέτει:

«Θεωρώ ότι αποτελούν τις δυο κορυφαίες ερμηνεύτριες, τις πρωθιέρειες του ελληνικού τραγουδιού. Και όχι μόνο. Επί τέσσερις δεκαετίες διδάσκουν ήθος με τις προσωπικές διαδρομές τους. Χρειάζεται, λοιπόν, σεβασμός απέναντί τους, διότι αποτελούν ζωντανό κομμάτι της ιστορίας μας, καταφύγιο της ψυχής μας, απάγκιο της ζωής μας.

Αυτή είναι η γνώμη μου και την καταθέτω ακόμη και απέναντι σε αγαπημένους φίλους. Είτε μας αρέσουν είτε όχι όσα πολιτικά πρεσβεύουν, αυτή την τόσο ταραγμένη περίοδο για τη χώρα, το βέβαιο είναι ότι η Δήμητρα και η Χαρούλα έχουν ψηλώσει την Ελλάδα δεν την έχουν κοντύνει…».

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...