“Ανοιχτό” για έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα σχετικά με το ντέρμπι “αιωνίων” (ΦΩΤΟ)

bb

“Ανοιχτό” για έφεση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα σχετικά με το ντέρμπι “αιωνίων” (ΦΩΤΟ)

Εκτός από την έφεση του Ολυμπιακού είναι μία πιθανότητα να προκύψει σχετική κίνηση και από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου. Τι προβλέπει ο κανονισμός.

Υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες ο Σιμιτζόγλου έχει παρέμβει ανάλογα με την κρίση του. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να κάνει έφεση και αναφορικά με το ντέρμπι εφόσον καταλήξει εκεί και μπορεί να θεωρήσει ότι είναι λανθασμένο το σκεπτικό της απόφασης. Το άρθρο 25 του Πειθαρχικού Κώδικα του 2018 του το επιτρέπει άλλωστε τονίζοντας στην υποπαράγραφο 2 και 3:

2. Να ασκεί έφεση ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων, εντός πέντε (5) ημερών, αυτεπάγγελτα ή ύστερα από αίτηση οποιουδήποτε διαδίκου, κατά των αποφάσεων των Πρωτοβαθμίων Πειθαρχικών Επιτροπών για παράβαση διατάξεων των κανονισμών και του Καταστατικού της Ε.Π.Ο..

3. Να ασκεί προσφυγή κατά των αποφάσεων της Επιτροπής Εφέσεων ενώπιου του Διαιτητικού Δικαστηρίου εντός πέντε (5) ημερών.

ΦΩΤΟ

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή: https://www.kontranews.gr/SPOR/357737-Anoichto-gia-ephese-apo-ton-podosphairiko-eisaggelea-schetika-me-to-ntermpi-aionion-PHOTO ΣΠΟΡ

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...