Βγαίνουν σε δημοπρασία props από «Τα Φιλαράκια»

Βγαίνουν σε δημοπρασία props από «Τα Φιλαράκια»
Βγαίνουν σε δημοπρασία props από «Τα Φιλαράκια»


22/11/2019 – 20:13

Με αφορμή την επέτειο 25 χρόνων από την πρεμιέρα της σειράς, τα props θα βγουν σε δημοπρασία στις 3 Δεκεμβρίου και τα έσοδα θα διατεθούν στο The Trevor Project, τον μεγαλύτερο οργανισμό για την αποτροπή αυτοκτονιών της νεολαίας LGBTQ.   

 Στα κομμάτια περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων ρούχα που φόρεσαν οι «Μόνικα» Κόρτνεϊ Κοξ, «Ρέιτσελ» Τζένιφερ Άνιστον και «Φοίβη» Λίζα Κούντροου, ο αγαπημένος πιγκουίνος Hugsy του «Τζόι» Ματ Λε Μπλανκ, ένα αντίγραφο της στολής αρμαντίλο που είχε φορέσει ο «Ρος» Ντέιβιντ Σουίμερ, το ξύλινο κανό των Τζόι και Τσάντλερ και πολλά ακόμη.

«Το Prop Store είναι κατενθουσιασμένο με την συνεργασία με την Warner Bros για την δημοπρασία μερικών εκπληκτικών αντικειμένων από όλες τις δέκα σεζόν των Friends. Η σειρά μάς χάρισε τόσο γέλιο όταν προβλήθηκε για πρώτη φορά και συνεχίζει να διασκεδάζει και να εμπνέει φανς σε όλο τον κόσμο.

Είναι τιμή μας που μπορούμε να διαθέσουμε μερικά τόσο απίθανα αυθεντικά κομμάτια, όπως ο πιγκουίνος του Τζόι, αλλά και ακριβή αντίγραφα, όπως η στολή αρμαντίλο, ο καναπές του Central Perk, όλα από το τμήμα με τα props της Warner Bros», δήλωσε ο Μπράντον Άλιντζερ από το Prop Store.    

Αυτά είναι μερικά από τα αντικείμενα που θα βγουν σε δημοπρασία:

Η βιντεοκασέτα «Buffay the Vampire Layer» της Ούρσουλα, δίδυμης αδερφής της Φοίβης, με τιμή εκτίμησης 1.500-2.000 δολάρια.

Η πρόσκληση για τον γάμο της Μόνικα και τους Τσάντλερ εκτιμάται στα 1.000-1.500 δολάρια.

Το αντίγραφο της γαλοπούλας με το φέσι και τα κίτρινα γυαλιά εκτιμάται πως θα πουληθεί για 2.000-3.000 δολάρια.

Το αντίγραφο τους διάσημου καναπέ του Central Perk εκτιμάται στα 6.000-8.000 δολάρια.

Η «Μόνικα» Κόρτνεϊ Κοξ είχε φορέσει αυτό το σύνολο κάποια στιγμή στη σειράΤο ξύλινο κανό των Τζόι και Τσάντλερ (Ματ Λε Μπλανκ και Μάθιου Πέρι» εκτιμάται πως θα πουληθεί μεταξύ 4.000-6.000 δολαρίων.

Πηγή: kontranews.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...