Βρήκαν ένα παλιό κουτί πίσω από έναν τοίχο του σπιτιού τους. Όταν είδαν ΤΙ έκρυβε μέσα, έπαθαν ΣΟΚ! (Εικόνες)

κουτί σπίτι

Μία οικογένεια από την Αμερική ζει εδώ και μερικά χρόνια σε ένα σπίτι που χρονολογείται από το 1940. Λίγο-λίγο ανακαίνισαν κάθε δωμάτιο. Τώρα έχει έρθει η ώρα του υπογείου. Φαίνεται μία πολύ δύσκολη δουλειά και κανείς δεν είναι ιδιαίτερα διατεθειμένος να την κάνει. Τελικά όμως, κατέληξε να είναι μία περιπέτεια που όλοι θα θέλαμε να ζήσουμε.

Για να ξεκινήσουν με την ανακαίνιση, αρχικά έπρεπε να αφαιρέσουν εντελώς το ταβάνι.

Αλλά τι είναι αυτό; Κρυμμένο μέσα στο ταβάνι βρήκαν ένα πράσινο-γκρι κουτί.


Ένα πολύ χοντρό στρώμα βρωμιάς δείχνει πως ήταν εκεί για πολύ καιρό. Τι υπάρχει όμως μέσα; Κοσμήματα,
κάλτσες ή μήπως τίποτα παλιά παιχνίδια;
Τελικώς, αποφάσισαν να το ανοίξουν.

Το κουτί περιείχε αρκετά πακέτα τυλιγμένα με κηρόχαρτο.

Στον πάτο βρήκαν μία εφημερίδα: ήταν από τις 25 Μαρτίου του 1951. Ο μυστικός θησαυρός πρέπει να ήταν εκεί κρυμμένος από τότε, όπως αναφέρει το periergaa.

Το σχήμα των πακέτων τούς έδινε πολύ ελπίδα. Ανοίγοντάς τα, οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν: κάποιος είχε κρύψει εκεί χαρτονομίσματα των $ 20.

Αλλά στο επόμενο πακέτο τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν: αυτή τη φορά το πακέτο είχε χαρτονομίσματα των $ 50. Τελικά, το τελευταίο πακέτο είχε χαρτονομίσματα των $ 100. Όλα μαζί, η οικογένεια είχε μόλις βρει $ 23,000!

Χρονολογούνται από το 1928 μέχρι το 1934. Για να είναι καλυμμένη η οικογένεια προσέλαβε δικηγόρο. Αλλά όπως είδαν, η πρώτη ιδιοκτήτρια του σπιτιού ήταν μία ηλικιωμένη γυναίκα που είχε πεθάνει πριν λίγες δεκαετίες. Οπότε μπορούν να γιορτάσουν άφοβα για το δώρο που τους ήρθε.

Πηγή:Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...