Ο Γρηγόρης Πετράκος ανήκει στην κατηγορία των ανθρώπων που δε διστάζουν να εκφράσουν δημόσια τη γνώμη τους ακόμη κι αν αυτή προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Τον περασμένο Ιούνιο, ο τραγουδιστής είχε πετάξει τα βέλη του κατά του Πάνου Κιάμου, επειδή εκείνος είχε αποφασίσει να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο, στο οποίο οι θαμώνες θα ήταν μόνο εμβολιασμένοι. Ο Γρηγόρης Πετράκος είχε τονίσει τότε, ότι με αυτόν τον τρόπο συμβάλλεις στο διαχωρισμό των ανθρώπων. Να σημειωθεί, ότι ο τραγουδιστής είναι αρνητής του κορωνοϊού και συνεπώς δεν έχει εμβολιαστεί.

Στη σημερινή εκπομπή του Πρω1νού, ο Τάσος Τεργιάκης αποκάλυψε ότι ο Γρηγόρης Πετράκος θα κάνει live κάθε Σαββατοκύριακο σε μαγαζί της Πάτρας, όπου οι παρευρισκόμενοι θα είναι υποχρεωτικά εμβολιασμένοι. Η συγκεκριμένη απόφαση του τραγουδιστή έρχεται σε αντιδιαστολή με τις απόψεις του περί κορονοϊού και αυτός είναι και ο λόγος που υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από χρήστες των social media.

Ο Βαγγέλης Περρής, τόνισε, μάλιστα: «Ο Γρηγόρης Πετράκος είχε πει ότι πρέπει να ζητήσει συγγνώμη ο Πάνος Κιάμος γιατί δεν είναι συνεπής απέναντι στα όσα έλεγε. Νομίζω ότι τώρα ο ίδιος πρέπει να πει μια συγγνώμη, γιατί έχει τεράστια απόσταση αυτό που έλεγε με αυτό που έκανε».

thebest.gr



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...