Διοικητής Νοσοκομείου Τρικάλων: Κάναμε ότι μπορούσαμε για να σώσουμε τη 16χρονη

Διοικητής Νοσοκομείου Τρικάλων: Κάναμε ότι μπορούσαμε για να σώσουμε τη 16χρονη

Για τον θάνατο της 16χρονης στο Νοσοκομείο Τρικάλων, μίλησε ο διοικητής του ιδρύματος Δημήτρης Παρθένης, τονίζοντας ότι θάνατοι από κεραυνοβόλο μυοκαρδιοπάθεια που εξελίσσεται με ραγδαίο τρόπο, αποτελεί φαινόμενο που μπορεί να συμβεί και ότι έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό για να σωθεί η κοπέλα.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτά τα περιστατικά υπάρχουν και τα γνωρίζουμε. Αιφνίδιοι θάνατοι νέων ανθρώπων, όπως αθλητών, σχετίζονται με περιπτώσεις κεραυνοβόλου μυοκαρδιοπάθειας ιογενούς αιτιολογίας που εξελίσσεται με ραγδαίο τρόπο. Έχει προηγηθεί κάποια ίωση και μετά υπάρχουν τέτοια φαινόμενα. Σε κάποιες κατηγορίες αυτών των ανθρώπων υπάρχει και ιστορικό άλλα κατά κανόνα δεν υπάρχει ιστορικό.

Το κορίτσι ήρθε στο νοσοκομείο με πυρετό 39, εργαστηριακός έλεγχος δεν έδειξε κάτι σοβαρό που να εμπνέει ανησυχία. Το παιδί νοσηλεύτηκε. Μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και οι εξετάσεις που ήταν αρνητικές και μετά από 27 ώρες, άρχισαν να χαλάνε όλοι οι δείκτες, μεταφέρθηκε στη μονάδα εμφραγμάτων, έγιναν πολλές προσπάθειες να κρατηθεί το παιδί στη ζωή, δυστυχώς όμως αυτό δεν ήταν εφικτό. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά και δεν έχει κάποιο σύμπτωμα».

Πηγή: https://www.kontranews.gr/KOINONIA/355574-Dioiketes-Nosokomeioy-Trikalon-Kaname-oti-mporoysame-gia-na-sosoyme-te-16chrone ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...