Ενωτική Πρωτοβουλία: “3” Νέες υποψηφιότητες από τον τομέα του Αθλητισμού

-Λάμπρος Χρυσανθόπουλος-Τάκης Βασιλόπουλος-Λένα Πλούμη

Σε σύσκεψη που είχε σήμερα ο δήμαρχος Ναυπακτίας Τάκης Λουκόπουλος για ζητήματα αθλητισμού, συναντήθηκε με τους  υποψήφιους του συνδυασμού του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου ,Λάμπρο Χρυσανθόπουλο , πρόεδρο του ΠΑΣ Ναυπακτιακού Αστέρα, Τάκη Βασιλόπουλο, πρώην αντιδήμαρχο, πρώην πρόεδρο του Α.Ο. Λυγιά και του Δ.Σ. του Παπαχαραλαμπείου Σταδίου,  καθώς επίσης  και την Λένα Πλούμη, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και προπονήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Ναυπάκτου.

Η συζήτηση αφορούσε ζητήματα αθλητισμού  και υποδομών,  καθώς και στη  στην  περαιτέρω αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων  στον δήμο Ναυπακτίας. Εξετάστηκαν  όλες οι παράμετροι  που θα συμπεριληφθούν στο αθλητικό πρόγραμμα του συνδυασμού καθότι κοινή ήταν η διαπίστωση πως στην πρώτη θητεία της δημοτικής ομάδας έγινε πολλή δουλειά για τον αθλητισμό και την νεολαία.  Ενδεικτικά σε επίπεδο υποδομών αναμορφώθηκαν τα προαύλια των σχολείων σε ζωντανούς αθλητικούς χώρους, υλοποιήθηκαν τα γήπεδα σε Γαβρολίμνη και Λυγιά ενώ παράλληλα  έχουν εξασφαλιστεί κονδύλια, ύψους επτά  εκατομμυρίων ευρώ, για μια σειρά άλλες παρεμβάσεις. Κοινή διαπίστωση ήταν  και κρίθηκε αναγκαίο στην επόμενη θητεία να συσταθεί στο δήμο επιτροπή αθλητισμού, η οποία  εκτός των άλλων θα έχει ως αρμοδιότητα την διαχείριση και συντήρηση όλων των αθλητικών χώρων, αλλά και την δουλειά του δήμου στον μαζικό αθλητισμό για όλους.

Μετά την συνάντηση δήλωσαν:

Λάμπρος Χρυσανθόπουλος: Ο αθλητισμός για μένα είναι πρώτη προτεραιότητα και μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Από την θέση του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον Τάκη Λουκόπουλο θα δώσω την μάχη για τον τόπο που ζω και αγαπάω, με έμφαση στον αθλητισμό. Η Ναυπακτία θα πάει μπροστά.

Τάκης Βασιλόπουλος: Με τον αθλητισμό και τα δημοτικά μας πράγματα δεν ασχολούμαι για πρώτη φορά. Αποδέχθηκα την τιμητική, για μένα, πρόσκληση του Τάκη Λουκόπουλου και θα είμαι στο ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Η διάθεσή μου για προσφορά στα κοινά είναι δεδομένη. Με τον Τάκη μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα για τον αθλητισμό.

Λένα Πλούμη: Αποδέχθηκα με χαρά την τιμητική πρόταση που μου έκανε ο δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την Ενωτική Πρωτοβουλία. Δεν είμαι πολιτικός, η δουλειά μου είναι στα γήπεδα με μικρούς και μεγάλους φίλους, με στόχο την καλλιέργεια σώματος και πνεύματος. Παρ’ όλα αυτά είμαι έτοιμη να βοηθήσω την πόλη που ζω και αγαπώ, ιδιαίτερα στον τομέα του αθλητισμού.

 

 



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...