Ηρθε η ΩΡΑ να αλλάξουμε πλεύση .

Ηρθε η ΩΡΑ να αλλάξουμε πλεύση .

Όλα αυτά τα χρόνια ο τουρισμός στην περιοχή μας, αναπτύχθηκε στον αυτόματο πιλότο, δίχως να κάνουμε το παραμικρό.

Δίχως σχέδιο, δίχως αρχή, μέση και τέλος!

Πρέπει να σταματήσουμε να πουλάμε ΜΟΝΟ ύπνο και φαγητό και να αρχίσουμε να πουλάμε ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, οι οποίες είναι η πεμπτουσία του ταξιδιού.

Κανένας δεν ταξιδεύει για να μπεί σε ένα καλό αεροπλάνο ή σε ένα καλό δωμάτιο. Ταξιδεύει για να ζήσει ανεπανάληπτες εμπειρίες που θα θυμάται μετά από χρόνια και θα τις μνημονεύει σε ένα οικογενειακό τραπέζι.

Και, Δόξα τω Θεώ, εμείς έχουμε όλες αυτές τις δυνατότητες να παράσχουμε αυτές τις εμπειρίες στον ταξιδιώτη, ντόπιο και ξένο!

Οι περισσότεροι που βλέπουμε να διεκδικούν την ψήφο μας για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ,για το “καλό τής Ναυπακτίας” όπως μας λένε, είναι τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα τα οποία υπηρέτησαν ολόκληρα χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, χωρίς καμία ουσιαστική προσφορά στον τόπο μας.

Τους γνωρίζουμε!!

Όλοι τους αποτελούν έναν αχταρμά που διέλυσε την πόλη μας, και ολόκληρο τον δήμο Ναυπακτίας.

Πιστεύω πως ήρθε η ΩΡΑ να επιλέξουμε ανθρώπους της διπλανής πόρτας, οι οποίοι θα έχουν την πόρτα τους ανοικτή την επόμενη μέρα και δεν θα κρύβονται πίσω από αυτή.

Ήρθε η ΩΡΑ να γυρίσουμε σελίδα, να αφήσουμε στην άκρη πολιτικές και πρόσωπα που έγιναν κατεστημένο και διεκδικούν την ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ στην τοπική κοινωνία!

Αυτη η ΩΡΑ ηρθε και Αλλάζουμε Πλεύση !!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...