ΗΤΤΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ

ΗΤΤΑ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
Μετά την πολύμηνη αποχή, λόγω των συνθηκών, έγινε, την Κυριακή 28/06/2020 στο ΔΑΚ Αγρινίου, ο ημιτελικός παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ μεταξύ των ομάδων του ΠΑΣ Ναυπάκτου και Σ.Κ. Ιωαννίνων. Τα παιδιά του ΠΑΣ Ναυπάκτου όντας αήττητα καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος περίμεναν με ανυπομονησία αυτόν των αγώνα. Ο αγώνας διεξήχθη σύμφωνα με τις οδηγίες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που είχαν εκδοθεί από τους αρμόδιους φορείς.
Η ομάδα του ΠΑΣ Ναυπάκτου έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητές της αλλά η ανωτερότητα των αντιπάλων, ειδικότερα μέσα στην ρακέτα, ήταν εμφανής με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 68-48. Τα παιδιά του Ζησιμόπουλου Θεόφιλου προσπάθησαν, παρά τους τραυματισμούς του Μίχου (αρχές 3ου δεκαλέπτου) και του Γεωργακόπουλου (δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου λόγω χτυπήματος στην μέση), έδωσαν την μάχη τους και τελείωσαν τον αγώνα ικανοποιημένα από την προσπάθειά τους. Συγχαρητήρια στα παιδιά του Σ.Κ. Ιωαννίνων για την καθαρή και δίκαιη πρόκρισή τους στον τελικό παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ, όπου θα αντιμετωπίσουν την Νικόπολη Πρέβεζας, που επικράτησε στον άλλο ημιτελικό του Φαίακα Κέρκυρας.
Ο σύλλογος του ΠΑΣ Ναυπάκτου θέλει να ευχαριστήσει τα παιδιά που συμμετείχαν σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος όχι μόνο γιατί κατάφεραν για άλλη μια φορά να φτάσουν στις 4 καλύτερες ομάδες της ΕΣΚΑΒΔΕ, δείχνοντας την δυναμική του συλλόγου, αλλά κυρίως για το ήθος και την αγωνιστική τους συμπεριφορά που είναι και βασικό μέλημα του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Τους ευχόμαστε ότι καλύτερο γιατί το μέλλον είναι μπροστά τους.

Καλό καλοκαίρι!!!

Σ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ 68 – 48
Δεκάλεπτα: Α 15-08 Β 21-09 Γ 20-14 Δ 12-17
ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Ζησιμόπουλος Θεόφιλος): Λουκάνης Α. 3, Γκοτσόπουλος Μ. 2, Κωστογιάννης Α. 9(1), Χρυσανθόπουλος Σ. 2, Γεωργακόπουλος Γ., Σφακιανάκης Μ. 4, Καπετανάκης Α. 13, Μίσσος Δ. 2, Φλέσσας Σ. 2, Κάπο Ο., Ντάλλας Φ. 3, Μίχος Ι. 8.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...