Λιγότερο δημοφιλές μεταξύ των εφήβων το facebook

Λιγότερο δημοφιλές μεταξύ των εφήβων το facebook
Η υποχώρησή του στην προτίμηση των πιτσιρικάδων είναι  σημαντική, καθώς πριν από έναν χρόνο  βρισκόταν στην πρώτη θέση με 42%, ενώ πλέον έχει πέσει στο 23%

Το facebook δεν είναι πια το πιο δημοφιλές ψηφιακό μέσο κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ των εφήβων στις Ηνωμένες Πολιτείες, τουλάχιστον σύμφωνα με τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας.

Το μεγαλύτερο social networκ έχει υποχωρήσει στη δεύτερη θέση, με το Twitter να έρχεται πρώτο μεταξύ όσων πιτσιρικάδων απάντησαν στην ερώτηση «ποιο είναι το πιο σημαντικό online κοινωνικό δίκτυο».

Η υποχώρηση του facebook στην προτίμηση των νεαρών χρηστών είναι σημαντική, καθώς πριν από έναν χρόνο βρισκόταν στην πρώτη θέση με 42%, ενώ πλέον έχει πέσει στο 23%. Διαφορετική είναι η εικόνα για το Twitter, το οποίο από το 27% ανέβηκε την Ανοιξη στο 30%, για να υποχωρήσει σήμερα στο 26%, ποσοστό το οποίο ωστόσο το καθιστά το πιο δημοφιλές.

Το Instagram -επιβεβαιώνοντας τη δυναμική του, το Tumblr και το Google+ συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα των πιο δημοφιλών ψηφιακών μέσων κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ των εφήβων στις ΗΠΑ.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...