Με αυτά τα μαγιό θα κάνεις beach looks που θα συζητηθούν

bikini-magio-me-toka-510x731w.jpg

Κάθε γυναίκα που προσέχει τον εαυτό της και την εμφάνισή της ξέρει πολύ καλά και τι της ταιριάζει και τι είναι στη μόδα. Γι’ αυτό και δεν αφήνει στην τύχη τους ούτε τα casual και επίσημα, αλλά ούτε τα beach looks της!

Η φιλοσοφία πίσω από τα γυναικεία μαγιό που θα βρεις αποκλειστικά στο ηλεκτρονικό κατάστημα tomagio.gr είναι πως κάθε γυναίκα είναι μοναδική και έχει το προσωπικό της στυλ. Φροντίζει, έτσι, να έχει πάντα στη συλλογή του κομμάτια, που να αντιπροσωπεύουν κάθε σωματότυπο και οποιεσδήποτε προτιμήσεις.

Μαγιό μπικίνι σε όλες τις εκδοχές!

Το bikini είναι από τα αγαπημένα μαγιό που όλες οι γυναίκες έχουν στην ντουλάπα τους. Βολικά και ευκολοσυνδύαστα, αφού μπορείς απλώς να χρησιμοποιήσεις το πάνω ή το κάτω μέρος από ένα μπικίνι, για να κάνεις ένα super mix and match με άλλα, στο χρώμα και το print που προτιμάς!

Στην πλούσια συλλογή της εταιρίας μπορείς πραγματικά να τα βρεις σε ποικιλία μονόχρωμων προτάσεων (safe μαύρο, φωτεινό λευκό, καλοκαιρινό γαλάζιο και άλλα) ή διχρωμίες και συνδυασμούς χρωμάτων με βάση το διαχρονικά καυτό κόκκινο, το λαμπερό κίτρινο ή το κοριτσίστικο ροζ και πολλά άλλα που θα λατρέψεις. Φυσικά τα animal prints δεν μπορούν να λείπουν, όπως και τα φλοράλ ή τα λαχούρια και άλλα μοτίβα σε υπέροχα χρώματα.

Εξερεύνησε τη συλλογή και βρες το κλασικό bikini ή micro bikini, με τριγωνάκι, με ενίσχυση ή strapless και το bottom style που σε αντιπροσωπεύει (brazilstring, σορτσάκι ή ψηλόμεσο) και εξασφάλισε μία εμφάνιση που δεν θα περάσει απαρατήρητη!

Τα tankini μαγιό έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα της ανάγκες μιας πιο χυμώδους γυναίκας, που ξέρει πολύ καλά πώς να αναδεικνύει τις πλούσιες καμπύλες της και να τονίζει τα δυνατά της σημεία. Βρες τα με σλιπ ή σορτσάκι, με μπανέλα ή χωρίς και χάρισε στον εαυτό σου το τέλειο μαγιό!

Μπες στο to-magio.gr, εξερεύνησε την τεράστια συλλογή από οικονομικά μπικίνι σε πληθώρα προτάσεων, αλλά και ολόσωμα μαγιό, που θα αγκαλιάσουν τέλεια το κορμί, και απόκτησε με ένα κλικ το ιδανικό για σένα!



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...