Μπαλωμένος-Τραχύλης: Η τοπική κοινωνία πίσω από τις εργασίες στο ποτάμι.Βίντεο

ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ: Κάποιοι εκμεταλλεύονται το πρόβλημα μας για δικούς τους σκοπούςΟ κ. Μαυρομάτης είναι δίπλα μας η κ. Σαλμά κρυμμένη στο γραφείο της.

Τραχύλης: Δώσαμε πρόσβαση έκτακτης ανάγκης με δουλειά και όχι με βίντεο εντυπώσεων.

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η δημιουργία περάσματος έκτακτης ανάγκης μέσα από τον ποταμό Εύηνο στη γέφυρα του Εύηνου. Αξίζει να αναφέρουμε πως η λύση αυτή είναι προσωρινή και μόνο για την πολιτική προστασία.Αρκετοί ωστόσο είναι αυτοί που την επιλέγουν ως λύση ανάγκης καθημερινά αφού εξοικονομούν χρόνο και χρήμα για να φτάσουν από το Γαλατά στο Μεσολόγγι γλιτώνοντας μια απόσταση 70 χιλιομέτρων

Σήμερα το απόγευμα το Nafpaktianews.gr βρέθηκε στο σημείο και σας παρουσιάζει αποκλειστικά εικόνες από τις εργασίες στον ποταμό καθώς και δηλώσεις του προέδρου της κοινότητας κ. Μπαλωμένου και του αντιδημάρχου της Δ.Ε. Χάλκειας κ. Τραχύλη.

Αμφότεροι και ξεκινώντας από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας άφησαν αιχμές για ορισμένους όπως είπα που εκμεταλλεύονται το πρόβλημα για δικούς του σκοπούς ωστε να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με υπουργούς. Επίσης ο κ. Μπαλωμένος ευχαρίστησε τον κ. Μαυρομάτη για τη συνεχή παρουσία του στην περιοχή αλλά και την αποτελεσματικότητα του , ενώ συγχρόνως καταφέρθηκε εναντίον της αντιπεριφερειάρχη κ. Σαλμά αναφέροντας ότι δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στην περιοχή.Αναφερομενος στον κ. Τριαντόπουλο που πρόσφατα είχε επισκεφτεί την περιοχή δήλωσε οτι ήρθε και γέμισε υποσχέσεις την περιοχή ενώ φτάνοντας στην Αθήνα τα πήρε όλα πίσω. Καλή είναι η προχωρινή αυτή λύση όμως εμείς θέλουμε να γίνει η μόνιμη γέφυρα πρόσθεσε Επίσης ο κ. Μπαλωμένος τόνισε ότι οι εργασίες αυτές που ξεκίνησαν είναι μια νίκη των κατοίκων και κανενός άλλου.

Καταπέλτης με την σειρά του ήταν ο κ. Τραχύλης ο οποίος δήλωσε οτι μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια που έγινε απ όλους μέσα από σχετικές διαδικασίες και όχι μέσα από “βίντεο εντυπώσεων”. Κάναμε πολλή δουλειά και ο δήμος και η περιφέρεια. Επίσης ζήτησε να σκεφτούν ξανά την απόφαση που πήρε το υπουργείο όσων αφορά τη σιδηροδρομική γέφυρα. Ο κ. Τραχύλης μας έδωσε τα παρακάτω έγγραφα και τα οποία δημοσιεύουμε αποκλειστικά και τα οποία αποτυπώνουν όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει.

Δείτε βίντεο

Δείτε εικόνες από τις εργασίες




Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...