Ναυπακτιακός: Αισιοδοξία , πίστη και μια νέα προσπάθεια ξεκινά από σήμερα- Ραντεβού στο κτίριο Ναυπακτία.

Σήμερα Τετάρτη στις 20:00  το απόγευμα στο κτίριο Ναυπακτία είναι η πιο σημαντική ημέρα πριν ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά  της νέας διοίκησης που θα εκλεγεί  από τα μέλη της ιστορικής ομάδας της Ναυπακτίας. Αυτή την φορά ο Ναυπακτιακός και οι άνθρωποι που θα πλαισιώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι περισσότεροι από κάθε άλλη φορά και  δήλωσαν το παρόν όχι για να συμμετέχουν ως μέλη στο διοικητικό συμβούλιο αλλά να  σταθούν στο πλευρό της διοίκησης βοηθώντας τον Ναυπακτιακό

Υπάρχουν πολλοί που αγαπούν τον Ναυπακτιακό και σήμερα το απόγευμα αναμένεται να βρεθούν εκεί στις εκλογές που θα γίνουν.

Η ομάδα της πόλης μας είναι έτοιμη να επιστρέψει δυναμικά μετά από μια δύσκολη χρονιά στο πρωτάθλημα όχι με στόχους υψηλούς αλλά με όλους τους φίλους στο πλευρό της που θα τις δώσουν την ώθηση μέσα από ένα σχεδιασμό που θα ξεκινήσει από την επομένη των εκλογών για την νέα χρονιά. Σε αυτή την προσπάθεια δεν πρέπει να είναι μόνοι αυτοί που θέλουν να βάλουν πλάτη σε ακόμη μια αγωνιστική περίοδο για το καλό της ομάδας , αυτή την φορά ολόκληρη η πόλη πρέπει να γεμίσει το κτίριο Ναυπακτία και συμμετέχει  ενεργά στο μέλλον του Ναυπακτιακού Αστέρα.

Σήμερα ξεκινά ακόμη μια μεγάλη προσπάθεια για την ομάδα της πόλης και θέλει όλο τον κόσμο δίπλα της.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...