ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ:Με “νταβάδες” στην οδό μεζεδίων και Καρναβαλική παρέλαση το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΔΕς ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΜΕΖΕΔΙΩΝΠλούσιο θα είναι το πρόγραμμα το τελευταίο Σαββατοκύριακο της Αποκριάς στη Ναύπακτο.Ο δήμος Ναυπακτίας,έχει προγραμματίσει μια σειρά από εκδηλώσεις αρχής γενομένης από το Σάββατο το πρωί,στις 11:30 π.μ. που οι μικροί φίλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν το Εργαστήρι Μάσκας, στην Πλατεία Φαρμάκη

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα αναβιώσουν «Οι νταβάδες στην οδό Μεζεδίων», στις 8:00 στο Στενοπάζαρο.Πρόκειται για έναν ιστορικό πεζόδρομο που βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης που κάποτε έσφιζε από ζωή,καθώς ήταν το εμπορικότερο σημείο της πόλης,μαζί με τις ταβέρνες,τα χασάπικα και τις υπαίθριες ψησταριές.Αγαπημένος δηλαδή,τόπο συνάντησης των καλοφαγάδων της εποχής.

Ο σύλλογος ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ για μια ακόμη χρονιά ,με αρωγό τον δήμο Ναυπακτίας,βάζουν το κρασί,τα ψητά και τα τυλιχτά,τη μουσική,αφήνοντας στον κόσμο την καλή διάθεση,σε μια βραδιά χωρίς “λεφτά και φράγκα”.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου οι καρναβαλιστές με κέφι και χορό θα συμμετάσχουν στην καθιερωμένη παρέλαση που θα ξεκινήσει στις 6:00μ.μ. από το Κεφαλόβρυσο και θα ολοκληρωθεί στις 8:00μ.μ. στο λιμάνι της Ναυπάκτου.

Φορέστε λοιπόν την καλή σας διάθεση,εκμεταλλευτείτε τον καλό καιρό και η γραφική Ναύπακτος σας περιμένει !!!!!!!!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για καρναβαλι ναυπακτου

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...