Ξεκινούν οι εργασίες στη γέφυρα του Εύηνου.

Έγκυρες πληροφορίες λένε ότι ξεκινούν οι εργασίες στην γέφυρα του Εύηνου.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Nafpaktianews.gr που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται κοντά στα γεγονότα αλλά πολύ περισσότερο δίπλα στους κατοίκους που τόσο καιρό αγωνιούν για το σοβαρό πρόβλημα που βιώνουν από τον περασμένο Δεκέμβριο. Το Nafpaktianews.gr είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας βίντεο με τον υφυπουργό κ. Καραγιάννη ο οποίος συνομίλησε με μέλη της συντονιστικής επιτροπής για την γέφυρα και δεσμεύτηκε δημόσια ότι η γέφυρα θα κατασκευαστεί μέσα στα χρονικά πλαίσια που έχουν γίνει γνωστά εδώ και αρκετό καιρό όπως επίσης και η δεύτερη πρόχειρη διέλευση (δύο χρόνια η μόνιμη και σε τέσσερις μήνες για την πρόχειρη).

Η αγωνία των κατοίκων για την έναρξη των εργασιών φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος της καθώς από τις 25 Αυγούστου ξεκινούν . Επίσης οι πληροφορίες μας λένε ότι έχουν προχωρήσει όλες οι μελέτες ούτως ώστε οι εργασίες να ξεκινήσουν με τον στόχο να είναι αυτός που είπε ο υφυπουργός κ. Καραγιάννης δηλαδή αν είναι δυνατόν να παραδοθούν τα έργα νωρίτερα και από τις ημερομηνίες που έχουν ανακοινωθεί.

Εάν οι πληροφορίες μας επιβεβαιωθούν σίγουρα θα πρόκειται για ένα μεγάλο άθλο καθώς ο γραφειοκρατικός γίγαντας νικήθηκε μέσα σε μικρό διάστημα για τα Ελληνικά δεδομένα και όλα είναι έτοιμα να ξεκινήσει ένα σπουδαίο έργο που θα δώσει λύση στο τεράστιο πρόβλημα των κατοίκων αλλά όπως είπε και ο κ. Καραγιάννης θα ασφαλίσει την περιοχή με αντιπλημμυρικά έργα εκατομμυρίων ευρώ τα οποία δεν είχε δει ποτέ η συγκεκριμένη περιοχή με τα αποτελέσματα αυτών να είναι όλα όσα ζήσαμε τον περασμένο Δεκέμβρη.

Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει και αν θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση για την έναρξη των εργασιών τις επόμενες ημέρες.

Δείτε το βίντεο με την δημόσια δέσμευση του κ. Καραγιάννη καθώς και τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...