Οι δάσκαλοι Αγρινίου καί Θέρμου επιστρέφουν τά πολυεκκαθαριστικά

bb

Τρίωρη στάση εργασίας έχει προκηρύξει για αύριο ο σύλλογος δασκάλων Αγρινίου – Θέρμου για την συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην διαμαρτυρία που θα γίνει στην ΔΟΥ Αγρινίου.

 

 

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι
Το Δ.Σ. του Συλλόγου κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας για την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου από 11:00 έως 14:00, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι για να παραστούν στη Δ.Ο.Υ. Αγρινίου.  Παράλληλα σας καλεί όλους στις 11:00 π.μ. της ίδιας μέρας στη Δ.Ο.Υ. Αγρινίου, όπου μαζί με τα πρωτοβάθμια σωματεία του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, τους  ελεύθερους επαγγελματίες και  τους ανέργους, προκειμένου να επιστρέψουμε τα πολυεκκαθαριστικά.
Όχι άλλα λεφτά για τους Έλληνες και ξένους τοκογλύφους, όχι άλλα λεφτά σ’ αυτούς που μας οδήγησαν στη χρεοκοπία, όχι άλλη ευκαιρία σ’ αυτούς που λεηλατούν τις ζωές μας.
Τα γραφεία του συλλόγου σήμερα Πέμπτη θα είναι ανοιχτά από 18:00 έως 20:00 για τη συγκέντρωση των υπολοίπων πολυεκκαθαριστικών.
Σας επισυνάπτουμε τη δήλωση αντίθεσης για τη συμπλήρωσή της και την κατάθεσή της μαζί με το πολυεκκαθαριστικό στην εφορία, καθώς και πληροφορίες και οδηγίες για τη συμπλήρωσή της με ενημέρωση και για το φόρο ακίνητης περιουσίας  μέσω της ΔΕΗ.
Παρακαλούνται οι κ.κ. Δ|ντές των σχολικών μονάδων να ενημερώσουν όλους τους συναδέλφους του σχολείου τους .
Τηλέφωνα Προέδρου, Δημοτικό Σχολείο Δοκιμίου : 26410-23868, 6974095068.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για το Δ.Σ. 
Ο Πρόεδρος
Κόκκοτος Βασίλης        
Ο Γραμματέας
Παπαδογεώργος  Νικ.

 

 

Ακολουθήστε το nafpaktianews.gr στο Google News αλλά και στο Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...