Παραιτήθηκαν η πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Βάσω Νταουσάνη και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας – Δωρίδας Μένιος Χάρος

Με έγγραφο τους προς τον δήμαρχο Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα, η πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Βάσω Νταουσάνη και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας – Δωρίδας Μένιος Χάρος, γνωστοποιούν την παραίτηση τους από την επιτροπή η οποία συγκροτήθηκε για την μείωση των διοδίων της Γέφυρας- Ρίου Αντιρρίου.

Η επιστολή προς τον δήμαρχο Ναυπακτίας:

«Κύριε Δήμαρχε,

Σας ανακοινώνουμε ότι παραιτούμαστε από την επιτροπή η οποία είχε συγκροτηθεί με στόχο την μείωση των διοδίων, εξαιτίας της ανάλγητης τιμολογιακής πολιτικής της Γέφυρας Α.Ε, η οποία ανακοίνωσε από 1/1/2023 νέες αναπροσαρμοσμένες τιμές προς τα πάνω.
Ως πρόεδρος της επιτροπής δεν συγκαλέσατε ποτέ την επιτροπή ώστε να την ενημερώσετε σε ποιες ενέργειες έχετε προβεί έως σήμερα για την μείωση των διοδίων, αλλά και σε ποιες ενέργειες θα πρέπει να προβούμε έτσι ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η μοναδική επαφή που είχαμε μαζί σας, ήταν όταν σας επισκεφτήκαμε στο γραφείο σας και σας ενημερώσαμε για τα αποτελέσματα της σύσκεψης των φορέων που πραγματοποιήθηκε στο Εργατικό Κέντρο.

Όπως γνωρίζετε ως φορείς εκπροσωπούμε εκατοντάδες εργαζόμενους, οι οποίοι διέρχονται την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου προκειμένου να πάνε στην εργασία τους και οι οποίοι καθημερινά βλέπουν τα οικογενειακά τους εισοδήματα να εξανεμίζονται.

Δεν μπορούμε πλέον να είμαστε μέλη μιας επιτροπής η οποία δεν λειτούργησε με υπαιτιότητα δικιά σας και το αποτέλεσμα είναι οι εργαζόμενοι να συνεχίζουν να επιβαρύνονται οικονομικά».Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...