Τι φανερώνει για σένα ο τρόπος που κρατάς την τσάντα σου

Τι φανερώνει για σένα ο τρόπος που κρατάς την τσάντα σου
Για μερικές από εμάς η τσάντα είναι ένα υψίστης σημασίας αξεσουάρ. Τελικά όμως μαρτυρά και κάποιες πτυχές από την προσωπικότητας κάθε γυναίκας.
Μπορεί να ο τρόπος που τη διαλέγεις να γίνεται υποσυνείδητα αλλά τι σημαίνει ο τρόπος που τη κρατάς. Ρίξε μια ματιά…

1. Στο εσωτερικό μέρος του αγκώνα

Η αγαπημένη των σταρς, καθώς ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τις συλλαμβάνει πολύ συχνά να κρατούν κατά αυτόν τον τρόπο τις τσάντες τους. Και τη σημαίνει; Δύναμη. Κρατάς την τσάντα σαν να είναι ένα είδος βραβείου το οποίο σου δίνει και μια αίσθηση ανωτερότητας.

2. Χιαστί

Είναι σαν να προσπαθείς να καλύψεις ένα μέρος του σώματός σου ενώ δίνει την άισθηση ότι δεν θέλεις να ασχολείσαι και πολύ με τη μόδα.

3. Μπροστά από το σώμα σου και με τα δυο σου χέρια

Συνήθως συνοδεύεται από ντροπαλό χαμόγελο  και σταύρωμα των ποδιών μπροστά. Είναι ένας τρόπος ο οποίος φανερώνει  την αμηχανία σου και πιθανώς την εσωστρέφεια σου.

4. Με μισή αγκαλιά

Ο δεύτερος πιο αγαπημένος τρόπος των σταρς, ανεξαρτήτου μεγέθους  της τσάντας . Δείχνει ότι δεν σε νοιάζει και πολύ η τσάντα αλλά το περιεχόμενό της. Είσαι συγκεντρωμένη στους στόχους σου.

5. Στον ώμο  (όταν η τσάντα έχει μακρύ λουρί και θα μπορούσε να φορεθεί και χιαστί)

Αυτός ο τρόπος φανερώνει μια ελαφρότητα, μια αίσθηση ανεμελιάς αλλά ταυτόχρονα δείχνει σαν να μην πατάς και πολύ στα πόδια σου.

6. Σαν μπαγκέτα

Το να κρατάς τη τσάντα σου σφιχτά κάτω από τη μασχάλη σου αφήνει ελεύθερα τα χέρια αλλά κρύβει μια αδεξιότητα. Συνήθως  συμβαίνει όταν νιώθεις πως η τσάντα σου δεν ταιριάζει στο σώμα σου.

7. Από το χερούλι της

Είσαι σε επαγγελματικό mood. Εκείνη τη δεδομένη στιγμή σε νοιάζει το που πηγαίνεις και λιγότερο η εμφανισή σου.

8. Στον ώμο

Ενώ ταυτόχρονα την κρατάς σφιχτά. Σίγουρα δεν θέλεις να σε κλέψουν και θυμάσαι τις συμβουλές της μαμάς. Είσαι ο Κέρβερος της τσάντας!

ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΥΛΑκολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...