Άνετα ο Πανιώνιος – Νίκησε 2-0 την Ξάνθη

ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ

Ο Πανιώνιος χρειάστηκε ένα ημίχρονο για να καθαρίσει το ματς στα «Πηγάδια» με τον Μασούντ να «ανοίγει» λογαριασμό (5’) και να «σερβίρει» το δεύτερο γκολ στον Ρισβάνη (16’). Κακή για άλλο ένα ματς η ομάδα της Ξάνθης που απογοήτευσε.

Η γηπεδούχος Ξάνθη σε σχέση με την πρεμιέρα δεν είχε στη σύνθεση της τον Γιουνές και ο Πανιώνιος τον Οικονόμου.

Μόλις στο 5’ ο Πανιώνιος κατάφερε να προηγηθεί στα «Πηγάδια» με τον Μασούντ. Ο Σοτζέι έκλεψε την μπάλα από τον Παπαγεωργίου λίγο κάτω από την σέντρα, μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Ωραία ενέργεια και το πρώτο γκολ του Ιρανού στο πρωτάθλημα.

Στο 11′ η Ξάνθη ζήτησε πέναλτι όταν ο Νιέτο μέσα στην περιοχή έπεσε από το μαρκάρισμα του Μπεν αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Στο 16’ ο «Ιστορικός» κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Ρισβάνη.

Ο Φούντας εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά για τον Πανιώνιο με τον Ρισβάνη να πηδάει ψηλότερα απ΄ όλους στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά να κάνει το 2-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος έφτασε κοντά και σε τρίτο γκολ. Ο Μπεν εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Ρισβάνης στο δεύτερο δοκάρι έκανε την κεφαλιά πάσα προς τον Φούντα ο οποίος από το μισό μέτρο δεν μπόρεσε με γυριστό σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα καθώς ο Ζίβκοβιτς άπλωσε το χέρι του και με διπλή ενέργεια έπιασε την μπάλα.

Στο 40’ η ομάδα του Λουτσέσκου έκανε την πρώτη καλή της ευκαιρία. Ο Βασιλακάκης βρέθηκε μόνος του στα αριστερά αλλά άργησε και έδωσε στον Νιέτο που δεν έκανε το σουτ με την μια.

Στο 50′ ο Ανσαριφαρντ έκανε την όμορφη κίνηση πήρε την κάθετη πάσα, σούταρε αλλά ο Ζίβκοβιτς με όμορφη επέμβαση έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Η Ξάνθη κρατάει περισσότερο την μπάλα στην κατοχή της αλλά δεν μπορεί να απειλήσει την εστία του Πανιωνίου. Οι “κυανέρυθροι” περιμένουν πίσω από το κέντρο με στόχο να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

Στο 71′ έγινε μία όμορφη επιθετική ενέργεια και ένα-δυο των παικτών της Ξάνθης, όμως ο Βλάχος θα διώξει σε κόρνερ την προσπάθεια του Λουσέρο. Ο Ράνος πήρε την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα έξω.

Η Ξάνθη προσπαθούσε αλλά δεν έδειχνε να μπορεί να φτάσει με αξιώσεις στο τέρμα του Πανιώνιου.

Το τελικό 2-0 με το οποίο ο «Ιστορικός» πέρασε από την έδρα της Ξάνθης είναι απολύτως αντιπροσωπευτικό της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις:

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου (57΄ Τριάδης) Καρασαλίδης, Ντε Λούκας, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης (46’ Ορφανίδης), Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς (73’ Κασά Καμαρά), Νιέτο.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Κόρμπος, Φούντας (65’ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ (82’ Ν’ Γκονγκ), Γκιοάτα, Αντωνιάδης, Σιώπης, Μπεν, Βλάχος, Ρισβάνης, Σοτζέι.

Πηγή: Filathlos.gr

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...