Έκκληση του ΕΒΕΠ στους λιμενεργάτες: Σταματήστε την απεργία

Έκκληση του ΕΒΕΠ στους λιμενεργάτες: Σταματήστε την απεργία

Κατηγορία

n.anastasiou
Τετάρτη 17/02/2016 – 10:54

κορκιδης

Έκκληση προς τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμένων Ελλάδος Γεώργιο Γεωργακόπουλο να μην παραταθεί η 48ωρη απεργία των εργατών στα λιμάνια απευθύνει ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς, Βασίλης Κορκίδης.

Ο κ. Κορκίδης τονίζει ότι το ΕΒΕΠ σέβεται την αντίθεση της ΟΜΥΛΕ στην πολιτική ιδιωτικοποίησης των λιμανιών από την κυβέρνηση καθώς και στην πώληση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΟΛΠ. Σημειώνει ωστόσο ότι και η ΟΜΥΛΕ θα πρέπει από την πλευρά της να σεβαστεί το ότι «οι πειραϊκές επιχειρήσεις και γενικά η ελληνική αγορά βρίσκεται στα όρια της αντοχής της και αδυνατεί να αντιμετωπίσει περαιτέρω εμπόδια στη διακίνηση των εμπορευμάτων και να αντέξει σε ένα θαλάσσιο “μπλοκάρισμα” της ελληνικής οικονομίας».

«Στο πλαίσιο του αμοιβαίου διαλόγου που έχουμε αναπτύξει, ζητούμε, μετά και την ολοκλήρωση της προγραμματισμένης συγκέντρωσής σας και πορείας στη Βουλή, να δώσετε τη δυνατότητα να λειτουργήσουν τα λιμάνια της χώρας, κανονικά, δείχνοντας εμπράκτως την αλληλεγγύη σας σε όλους τους εργαζόμενους του εμπορίου, της βιομηχανίας και της ναυτιλίας», καταλήγει ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ.

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...