Έπιασε μπάρα μετά από 12 χρόνια ο Πύρρος Δήμας! (Βίντεο & Εικόνες)

Έπιασε μπάρα μετά από 12 χρόνια ο Πύρρος Δήμας! (Βίντεο & Εικόνες)Τρίτη 31/05/2016 – 19:08Έπιασε μπάρα μετά από 12 χρόνια ο Πύρρος Δήμας! (Βίντεο & Εικόνες)Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι πρώτοι αγώνες Βετεράνων που διοργάνωσε ο Σπάρτακος Ιωαννίνων στην μνήμη του μεγάλου προπονητή Γιώργου Οικονόμου. Οι φίλαθλοι της Αρσης Βαρών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλες δόξες του παρελθόντος του αθλήματος των δυνατών.
Την παράσταση «έκλεψε» ο τέσσερις φορές Ολυμπιονίκης, Πύρρος Δήμας, ο οποίος μετά από 12 χρόνια και πιο συγκεκριμένα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, έπιασε για πρώτη φορά μπάρα.
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που διεξήχθησαν οι αγώνες των Βετεράνων στην μνήμη του Γιώργου Οικονόμου. Η κίνηση του συλλόγου «Σπάρτακος Ιωαννίνων» είναι πάρα πολύ σημαντική, καθώς η Άρση Βαρών είναι μέρος της ζωής μας και είναι σημαντικό να δίνεις την ευκαιρία στους Βετεράνους να αγωνιστούν ξανά, αλλά και να τιμάς ανθρώπους που προσέφεραν πάρα πολλά στην Άρση Βαρών και γενικότερα στον αθλητισμό» δήλωσε με έμφαση ο Πύρρος Δήμας.
Δήμας
Δήμας

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...