Έφυγε απο τη Νομική και τώρα κερδίζει 40.000 δολαρια το μήνα!

Έφυγε απο τη Νομική και τώρα κερδίζει 40.000 δολαρια το μήνα!
Μπορεί να έγινε δεκτός στη Νομική Σχολή της Σουηδίας, όμως ο Ναβίντ Μοατζέζ ένιωθε πώς ήταν για πολύ μεγάλα πράγματα.

Ετσι, στην αυγή του 2013 παράτησε τη σχολή και άνοιξε τη δική του επιχείρηση. Τώρα, σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, η επιχείρηση βγάζει περίπου 40.000 δολάρια το μήνα και του επιτρέπει να εργαστεί από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου κι αν βρίσκεται.

Ουσιαστικά δημιούργησε τη δική του ιστοσελίδα την οποία και εμπνεύστηκε από ανθρώπους που ακολουθούν λιγότερο συμβατικά επαγγέλματα. Οπως εξηγεί, άρχισε να χτίζει την ιστοσελίδα του χωρίς καθορισμένο στόχο. Αυτό που ήθελε μόνο ήταν να μοιραστεί τις εμπειρίες του.

Σταδιακά όμως, άρχισε να φιλοξενεί συνεντεύξεις από σημαντικούς ανθρώπους στο χώρο των επιχειρήσεων και της οικονομίας

«Το θέμα είναι ότι δεν είχα μια πραγματική επιχείρηση. Στην αρχή το έκανα για να τεκμηριώσω τη δική μου επιχειρηματική διαδρομή και να εμπνεύσω τους άλλους ανθρώπους με αυτό τον τρόπο. Ξεκίνησα από το μηδέν, δεν είχα καμία εμπειρία ή σχέσεις με το διαδίκτυο, έτσι είχα πραγματικά να μάθω πολλά και να οικοδομήσω το κύρος μου και την προσωπικότητά μου» δήλωσε ο ίδιος,

Τον Απρίλη του 2014 πρόσθεσε στην σελίδα του ένα podcast που ονομάζεται The Lifestyle Architects στο οποίο και έδωσαν συνέντευξη επίσης σημαντικά ονόματα όπως ο Robert Greene, Cal Newport, Todd Herman, Chris Brogan, Joel Comm, και η Laura Roeder.

Οταν έμαθε πόσα είναι διατεθειμένοι οι επενδυτές να πληρώσουν για αυτό το podcast, του ήρθε η ιδέα να φιλοξενήσει μια εικονική σύνοδο κορυφής την οποία και ονόμασε Σύνοδο Κορυφής Branding. Την έκανε δωρεάν προκειμένου να αυξηθούν τα άτομα στη λίστα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του, και τα κατάφερε αφού περίπου 3000 άνθρωποι υπέγραψαν.

«Πούλαγα τις συνεντεύξεις και τις παρουσιάσεις από τη σύνοδο κορυφής – Είχα 88 κορυφαίες, από παγκόσμιους επιχειρηματίες σε αυτό, μια ιδιωτική ομάδα στο Facebook, καθώς και εισιτήρια για ένα live event. Κάπως έτσι άρχισα να κάνω χρήματα ενώ κοιμόμουν, όταν ήμουν στο γυμναστήριο, στο μπακάλικο, στο αεροπλάνο» εξηγεί.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...