Αθλητικό υλικό για τους Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές

Ένα “όνειρο ζωής” των Αιτωλοακαρνάνων διαιτητών πήρε  σάρκα και οστά,  καθώς εδώ και λίγες ημέρες  απέκτησαν ομοιόμορφο  αθλητικό υλικό αποστολής.
Συγκεκριμένα, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ  (ΕΔ/ΕΠΣΑ), και ιδιαιτέρως προσωπικούς χειρισμούς του προέδρου της, κ.κ. Βασίλη Νικολέτα, βρέθηκαν δύο χορηγοί (ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΖΕΛΗ & ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟ ΟΠΑΠ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ) οι οποίοι είχαν την ευγενή καλοσύνη να χρηματοδοτήσουν το όλο εγχείρημα, με αποτέλεσμα το σύνολο των διαιτητών της δύναμης της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ καταβάλλοντας ένα μικρό συμβολικό ποσό να προμηθευτούν πλήρες αθλητικό σετ  -γνωστής Ιταλικής εταιρείας-  αποστολής αγώνα, το οποίο αποτελείται από: Μπουφάν, φόρμα και σάκο.
Άλλο ένα δείγμα στο πόσο ενδιαφέρον δείχνει η ΕΔ/ΕΠΣΑ στο κεφάλαιο διαιτησία, τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Πλέον, από εδώ και στο εξής οι διαιτητικές ομάδες της Αιτωλοακαρνανίας θα προσέρχονται στα γήπεδα που ορίζονται ντυμένες ομοιόμορφα (εκτός από κάποια σετ που είναι σε διαδικασία αλλαγής μεγέθους), προσθέτοντας μια όμορφη νότα στους υπό διεξαγωγή αγώνες.
Η αρχή έγινε και είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει και συνέχεια, καθώς γίνονται προσπάθειες για εξεύρεση χορηγών προκειμένου οι διαιτητές μας να αποκτήσουν αθλητικό υλικό προπόνησης και στολές αγώνα.

Βασίλης Λιόνας υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων ΣΔΠΝ Αιτ/νιας
●Με κοινή τους ανακοίνωση, ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ, κ. Παναγιώτης Παπαχρήστος, καθώς και ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ κ. Βασίλης Νικολέτας, ευχαριστούν ιδιαίτερα τις δυο επιχειρήσεις: “ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΖΕΛΗ” και “ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ” για την ευγενική  τους χορηγία.



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...