Αλεξόπουλος: Δέχομαι απειλές από τη Χρυσή Αυγή για να παραδώσω την έδρα

Αλεξόπουλος: Δέχομαι απειλές από τη Χρυσή Αυγή για να παραδώσω την έδρα
Αποκαλύψεις για τη λειτουργία της Χρυσής Αυγής έκανε κατά την απολογία του ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος, ενώ ανέφερε πως δέχεται απειλές από το κόμμα για να  παραδώσει την έδρα του.

Ενώπιον των ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση, ο κ. Αλεξόπουλος σημείωσε πως όταν αποστασιοποιήθηκε από τη Χρυσή Αυγή άρχισε να δέχεται απειλές για τον ίδιο, για τη γυναίκα του και το παιδί του.

Ανάμεσα σε άλλα ο βουλευτής φέρεται να υποστήριξε πως «οι συγκεκριμένοι που απειλούν εμένα και την οικογένειά μου λειτουργούν με σκέψεις μπράβων νύχτας, που απειλούν πρώτα στα πιο αδύναμα σημεία, δηλαδή παιδιά, συγγενείς, αυτοκίνητα, περιουσία και μετά προχωράνε στην εκτέλεση της απειλής».

Αναφερόμενος στην ταυτότητα των ατόμων που τον απειλούν ισχυρίστηκε πως πρόκειται για μέλη της Χρυσής Αυγής, καθώς επικαλέστηκε το περιεχόμενο φέιγ βολάν που είχε κυκλοφορήσει, το οποίο «με καλεί να παραδώσω την έδρα μου, με κατηγορούν ως φίλο των Εβραίων, ως επισκέπτη σε μασονικές στοές κλπ».

Μάλιστα φέρεται να ισχυρίστηκε πως οι άνθρωποι που τον απειλούν του είπαν «πρόσεξε, έχεις γυναίκα και παιδί, ο εμφύλιος είναι ο πιο αιματοβαμμένος και έχει και παράπλευρες απώλειες».

Ο Κασιδιάρης, οι… παρελάσεις, και το «άντρο διαφθοράς»

Αναφερόμενος στον Ηλία Κασιδιάρη, ο Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος σημείωσε πως «είχε μανία με τις παρελάσεις και τις μοτοπορίες, όπου τα μέλη της ΧΑ στοιχισμένα χτυπούσαν τα κοντάρια ή τις ασπίδες τους… Πιστεύω ότι ήταν φιέστες του Κασιδιάρη», ενώ ανέφερε πως με όλα αυτά «ο Γερμενής, που θεωρείτο ένα από τα σκληροπυρηνικά στελέχη, γελούσε».

Κατατοπιστικός υπήρξε ο κ. Αλεξόπουλος και όταν σχολίασε τη συμπεριφορά του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή:

    «Τον είδα στο άντρο της διαφθοράς, το πόσο γρήγορα έκανε σχέσεις με τον κ. Μπαλτάκο. Επίσης και ο κ. Παναγιώταρος, όπως έμαθα πήρε άτοκο δάνειο από τη Βουλή, ενώ εμάς μας έλεγαν ότι δεν θα κάνουμε χρήση των προνομίων των βουλευτών».

Σχετικά με τις κατασκηνώσεις, τις στρατιωτικές ασκήσεις και τις φωτογραφίες με ναζιστικές σημαίες ισχυρίστηκε πως δεν γνωρίζει για τα περιστατικά αυτά, ενώ εξέφρασε αμφιβολίες για το κατά πόσον τα γνώριζε η ηγεσία της ΧΑ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...