Ανάπλαση Ναυπάκτου:Τι ζήτησε η Ομοσπονδία χωρίς να λάβει απάντηση…

Κύριε πρόεδρε,

Με την επιστολή μου αυτή θέλω να εκφράσω για άλλη μια φορά την αντίθεση μου στον τρόπο εκτέλεσης του έργου μέχρι σήμερα. Ένα έργο με πολλά λάθη και παραλείψεις κατά την γνώμη μου.

Φθάσαμε όμως στην εκτέλεση του και θέλω να σας καταθέσω τις απόψεις μου για την πορεία του έργου :

1.Η παραχώρηση από το Δήμο ,για διευκόλυνση, στον εργολάβο μέρος του χώρου στάθμευσης στην βόρεια πλευρά  του Ξενία εκμεταλλεύτηκε από τον εργολάβο και κατελήφθη όλος ο χώρος καταστρέφοντας το μοναδικό χώρο στάθμευσης στο κέντρο της πόλης.

2. Το έργο εκτελείται με πολύ αργούς ρυθμούς κατά την γνώμη μου ενώ θα έπρεπε το εργοτάξιο να δουλεύει νυχθημερόν και να τελειώνει κομμάτι  κομμάτι προς διευκόλυνση τόσο των κατοίκων όσο και της αγοράς.

3. Θα πρέπει να εξεταστούν προβλήματα που ανέκυψαν στην πράξη π.χ. όπου δημιουργείται εσοχή στάσης το πεζοδρόμιο γίνεται μικρότερο από 1 μέτρο.

Για όλα τα παραπάνω καθώς και πολλά άλλα θεωρώ ότι η ευθύνη βαραίνει τόσο την δημοτική αρχή όσο και την αντιπολίτευση ολόκληρη και ιδιαίτερα την μείζονα γιατί είμαστε στην αλλαγή σκυτάλης της διοίκησης του Δήμου και θα έπρεπε να υπήρχε συνέχεια και συνέπεια προς τους κατοίκους και την αγορά όπου υπάρχει μεγάλη αναστάτωση και αγανάκτηση.

Κύριε πρόεδρε ,κύριε Δήμαρχε ,

Ζητάω

  1. Την άμεση παραχώρηση του προαυλίου του 1ου Δημοτικού Σχολείου για χώρο στάθμευσης
  2. Την σύσταση επιτροπής ,στην οποία μπορεί να συμμετέχει και η Ομοσπονδία, που να ελέγχει την πορεία του έργου
  3. Έκκληση να μην σταματήσει το έργο λόγω καλοκαιρινών διακοπών
  4. Την λήψη πρόσθετων μέτρων για την διευκόλυνση της αγοράς όχι μόνο των καταστημάτων που φαίνονται αλλά και πολλών επιχειρήσεων και γραφείων σε ορόφους πολυκατοικιών  που δεν φαίνονται

Η απόφαση θα ληφθεί υπ όψιν του εκτάκτου Δ.Σ. που έχει προγραμματιστεί από την ομοσπονδία μας την Τρίτη στις 21,00 .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕΣΝΔ                                                          .

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΕΜΗΣ ΔΑΒΑΝΕΛΛΟΣ

Και η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

Με την ανακοίνωση μας αυτή θέλουμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους και κάθε ενδιαφερόμενο ότι στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28-7-2014 υποβάλαμε αίτημα προς συζήτηση, για την εξέλιξη του έργου της ανάπλασης και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά την εκτέλεση του ,δυστυχώς η αίτηση μας αυτή (την οποία επισυνάπτουμε) αφού διαβάστηκε προς το σώμα πετάχτηκε στο καλάθι των αχρήστων χωρίς καμία ενημέρωση.

Μετά τα παραπάνω ελπίζουμε ότι οι πρόσφατες προεκλογικές δεσμεύσεις όλων των δημοτικών παρατάξεων για ουσιαστικότερη συνεργασία με την ομοσπονδία μας ,να μην πεταχτούν  και αυτές στο ίδιο καλάθι αχρήστων ,και να επισημάνουμε εδώ ότι ούτε και η αντιπολίτευση υποστήριξε το αίτημα μας.

Πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ναυπακτίας και Δωρίδας σαν κύτταρο αυτής της κοινωνίας και θέσεις έχει και απόψεις οι δε παρεμβάσεις μας γίνονται για την καλυτέρευση των συνθηκών της αγοράς και θα πρέπει να τυχαίνουν σοβαρότερης αντιμετώπισης  στο μέλλον.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 

Ο                                                                                                 Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΘΕΜΗΣ ΔΑΒΑΝΕΛΛΟΣ                                                                 ΚΩΝ. ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ

Επιστολή στο πρόεδρο



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...