Απίστευτη τροπή στο θάνατο 45χρονου στην Κυψέλη από πυρκαγιά

Συνταρακτική τροπή παίρνει η υπόθεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε το απόγευμα σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Κυψέλη, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 45χρονος ένοικός του.

Η φονική πυρκαγιά ξέσπασε στην οδό Αστυπάλαιας 22 και στο σημείο έσπευσαν 24 πυροσβέστες, με 8 οχήματα.

Κατά την κατάσβεση της εντοπίστηκε ένα άτομο, το οποίο είχε εγκλωβιστεί στο φλεγόμενο διαμέρισμα.

Όπως διαπιστώθηκε, ήταν ένας άνδρας με κινητικά προβλήματα, ηλικίας περίπου 45-50 ετών. Οι πυροσβέστες έσπευσαν να τον μεταφέρουν εκτός του οικήματος, ενώ είχε ειδοποιηθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε με βαριά εγκαύματα και τον μετέφερε στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώθηκε ότι ο άτυχος άνδρας έχασε τη μάχη με τη ζωή.

Ωστόσο, οι τελευταίες κινήσεις του θύματος λίγο πριν συμβεί το μοιραίο ανατρέπουν τα δεδομένα και αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο να μην πρόκειται για ατύχημα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής, ο μεσήλικας λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά στο διαμέρισμα του επικοινώνησε με έναν γείτονα, στον οποίο έδωσε προσωπικά του έγγραφα, αλλά και ένα ποσό της τάξης των 1.000 ευρώ, προκειμένου να το παραδώσει στην αδελφή του, σαν να γνώριζε ότι δεν θα είχε την ευκαιρία να την ξαναδεί…

Κατά τις ίδιες πηγές, ο 45χρονος είχε επικοινωνήσει νωρίτερα με την αδελφή του και της είχε ζητήσει να τον επισκεφθεί. Ωστόσο, η ίδια δεν κατάφερε να πάει ενώ εκείνος επέμενε πως επιθυμεί να τη δει μαζί με το ανήλικο παιδί της.

Την ίδια ώρα γείτονες αναφέρουν πως το θύμα δέχτηκε λίγες ώρες πριν την τραγωδία επίσκεψη από κάποιον φίλο του, ενώ ζήτησε από τη γυναίκα που τον φροντίζει, να φύγει νωρίτερα από το διαμέρισμα. Από τις ίδιες πηγές, διευκρινίστηκε ότι δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Όλες αυτές οι ενέργειες προβληματίζουν την Πυροσβεστική που εξετάζει πλέον όλα τα ενδεχόμενα…

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...