Αστυνομικοί ντυμένοι πιτσαδόροι συνέλαβαν γνωστό μαφιόζο της Νάπολης

Αστυνομικοί ντυμένοι πιτσαδόροι συνέλαβαν γνωστό μαφιόζο της Νάπολης

Κατηγορία

christos.papad…
Κυριακή 17/04/2016 – 23:15

Αστυνομικοί ντυμένοι πιτσαδόροι συνέλαβαν γνωστό μαφιόζο της Νάπολης

Στη σύλληψη του γνωστού μαφιόζου της Νάπολης, Ρομπέρτο Μαγκανιέλο, προχώρησε η ιταλική αστυνομία, την ώρα που έβλεπε ποδοσφαιρικό αγώνα στο κρησφύγετό του μαζί με την ερωμένη του.

Ο Ρομπέρτο Μαγκανιέλο, τριάντα τεσσάρων ετών, επικεφαλής της μαφιόζικης φατρίας των Μαρίνο, θεωρείται ένας από τους εκατό πιο επικίνδυνους καταζητούμενους στην Ιταλία.

Τον συνέλαβε αστυνομικός ντυμένος υπάλληλος εταιρίας ντελίβερι, ο οποίος χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού του μαφιόζου, στην Νάπολη, υποτίθεται για να παραδώσει πίτσα.

Ο καταζητούμενος παραδόθηκε χωρίς να προβάλει αντίσταση ενώ το οίκημα είχαν περικυκλώσει πενήντα αστυνομικοί. Ο μαφιόζος παραδόθηκε χωρίς να προβάλει αντίσταση ενώ το οίκημα είχαν περικυκλώσει πενήντα αστυνομικοί.

Ο Μαγκανιέλο ήταν στη λίστα με τους 100 πιο επικίνδυνους εγκληματίες, για την φημολογούμενη εμπλοκή του σε διπλή ανθρωποκτονία το 2004, εξαιτίας της οποίας ξεκίνησε ένας αιματηρός πόλεμος συμμοριών στη Νάπολη.

Ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας Αντζελίνο Αλφάνο ανέφερε πως η συγκεκριμένη σύλληψη είναι «επιτυχία, λόγω υψηλού επιπέδου έρευνας».

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...