Αυτός είναι ο 16χρονος που θα περάσει 1 μήνα σε ξενοδοχείο με καυτή πορνοστάρ! (Φωτογραφίες)

Αυτός είναι ο 16χρονος που θα περάσει 1 μήνα σε ξενοδοχείο με καυτή πορνοστάρ! (Φωτογραφίες)

Κατηγορία

kchalkiadakis
Τετάρτη 24/02/2016 – 20:46

Αυτός είναι ο 16χρονος που θα περάσει 1 μήνα σε ξενοδοχείο με καυτή πορνοστάρ! (Φωτογραφίες)

Ένα μήνα σε ξενοδοχείο με τη Ρωσίδα πορνοστάρ, Ekaterina Makarova, θα περάσει ο 16χρονος, νικητής διαγωνισμού, Ruslan Schedrin.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο μαθητής από τη Ρωσία, που κέρδισε τον online διαγωνισμό, ανυπομονεί για τη μεγάλη συνάντηση, σημειώνοντας πως βράζει μέσα του. Θα περάσει έναν μήνα με την καυτή πορνοστάρ σε ξενοδοχείο στη Μόσχα. “Δεν το πίστευα στην αρχή. Νόμιζα ότι ήταν ψέμματα. Όταν αποδείχτηκε αληθινό, ευχαρίστησα το site. Ήμουν πολύ χαρούμενος. Πήρα τηλέφωνο τους φίλους μου και δεν με πίστευαν. Τώρα χαίρονται για εμένα. Μερικοί με ζηλεύουν. Την είδα και μου άρεσαν τα πάντα. Ανυπομονώ για τη συνάντησή μας. Βράζουν τα πάντα μέσα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος”, δήλωσε ο 16χρονος που έχει εργαστεί ως ηθοποιός. “Όταν το είπα στη μητέρα μου το πήρε άσχημα αλλά νομίζω ότι θα το λύσουμε. Όταν συναντήσω την κοπέλα θα της πω “γεια, είμαι το αγόρι που σε κέρδισε”.

 

 

Η μητέρα του όχι απλά δεν συμμερίζεται τον ενθουσιασμό του γιου της αλλά είναι εξοργισμένη. “Είμαι κατά όλου αυτού. Έχει εξετάσεις, διάβασμα. Τι εννοούν έναν μήνα με μια πορνοστάρ; Ακόμα και μια εβδομάδα θα ήταν υπερβολή. Θα έπρεπε να μας δώσουν 100.000 ρούβλια. Θα είμασταν χαρούμενοι. Πώς σκέφτηκαν κάτι τέτοιο για έναν 16χρονο; Είμαι σοκαρισμένη. Δεν έχω δει την κοπέλα, αλλά ο γιος μου πρέπει να διαβάσει”, σημείωσε η Vera Schedrina.

Το βραβείο, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, μπορεί να περάσει στον επίσημο εκπρόσωπό του, όπως για παράδειγμα στον πατέρα του. Η μητέρα του φυσικά ούτε που θέλει να το σκεφτεί. Είναι αντίθετη. Εξήγησε πως η κατάσταση έχει προκαλέσει καβγάδες στην οικογένεια και πως ο γιος της έχει τρελαθεί με το έπαθλο.

 

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...