Αφήνουν ελεύθερο τον Τούρκο που πέρασε χθες σε ελληνικό έδαφος

Αφήνουν ελεύθερο τον Τούρκο που πέρασε χθες σε ελληνικό έδαφος

 τελωνείο των Καστανεών

Ο Τούρκος, που προκάλεσε αναστάτωση τα ξημερώματα της Τρίτης στο τελωνείο των Καστανεών, όταν έφυγε τρέχοντας από το αντίστοιχο τουρκικό και πέρασε στο ελληνικό έδαφος καταδικάστηκε σε 4 μήνες και από στιγμή σε στιγμή θα απελαθεί – Διαβάστε εδώ όλο το περιστατικό που προκάλεσε χθές Τρίτη πανικό στα ελληνοτουρκικά σύνορα – Στην άλλη πλευρά οι Τούρκοι κρατούν τους 2 Έλληνες χωρίς να έχουν απαγγείλει ακόμα κατηγορίες

Την διοικητική απέλαση απ’ το σημείο εξόδου των Καστανεών στην Τουρκία, αποφάσισε το Αυτόφωρο Μονομελές δικαστήριο της Ορεστιάδας  για τον 40χρονο, ο οποίος καταδικάστηκε χθες σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή, χρηματικό πρόστιμο 1.500 ευρώ και καταβολή των εξόδων της δίκης.

Όπως αναφέρει το evros – news.gr προς το παρόν, παραμένει κρατούμενος στην Αστυνομική Διεύθυνση Ορεστιάδας, μέχρι να αποφασιστεί πότε θα απελαθεί στην πατρίδα του. Ίσως γιατί δεν έχει τα 1.500 ευρώ που πρέπει να καταβάλλει, συν τα δικαστικά έξοδα μετά την απόφαση του δικαστηρίου, προκειμένου να μείνει ελεύθερος τυπικά και να προχωρήσει η διαδικασία απέλασης του.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ήθελε να πάει στα παιδιά του που βρίσκονται στην Σουηδία, ως αργά χθες βράδυ αλλά και όλη την υπόλοιπη ημέρα δεν υπέβαλλε αίτημα χορήγησης πολιτικού ασύλου και το θέμα είναι πως θα τον… υποδεχθούν οι συμπατριώτες του μετά από όσα έκανε. Να το… σκάσει δηλαδή τρέχοντας και ξεφεύγοντας από τον έλεγχο τους.

Πηγή: http://www.kontranews.gr/KOINONIA/325912-Aphenoyn-eleythero-ton-Toyrko-poy-perase-chthes-se-elleniko-edaphos ΚΟΙΝΩΝΙΑ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...