Βρέθηκε το τέρας του Λοχ Νες;

Βρέθηκε το τέρας του Λοχ Νες;

Κατηγορία

kchalkiadakis
Τετάρτη 13/04/2016 – 17:44

Βρέθηκε το τέρας του Λοχ Νες;

Τις πρώτες εικόνες από το… αντίγραφο της “Νέσι” (του διάσημου τέρατος του Λοχ Νες…) φέρεται να έφερε υποβρύχιο ρομπότ που “σκάναρε” την ομώνυμη λίμνη της Σκωτίας.

Όπως προέκυψε, προφανώς και δεν πρόκειται για πραγματικό “τέρας” αλλά για ένα αντίγραφό του το οποίο είχε φτιαχτεί για να παίξει σε μία ταινία του Σέρλοκ Χολμς πριν περίπου 50 χρόνια.

Μετά τα γυρίσματα εκείνης της ταινίας με τον τίτλο «Η ιδιωτική ζωή του Σέρλοκ Χολμς», το μοντέλο που είχε φτιαχτεί για αυτή την ταινία βυθίστηκε στα ανοιχτά της λίμνης.

Τώρα, φωτογραφίες που τράβηξε το ειδικό ρομπότ που ψάχνει εδώ και αρκετά χρόνια για την ύπαρξη της αληθινή Νέσι, κατάφερε να εντοπίσει την ύπαρξη και την ακριβή θέση του κινηματογραφικού της αντιγράφου.

Ο Andrian Shine, ο υπεύθυνος αυτού του προγράμματος που γίνεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού της Σκκωτίας, αναζητά για πολλά χρόνια κάποια σημάδια για την ύπαρξη ή όχι του μυθικού τέρατος. Αυτό πάντως που έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ανακαλύψει είναι ένα τέρας περίπου 10 μέτρων με μεγάλο λαιμό, το οποίο εκ των υστέρων διαπιστώθηκε ότι ήταν εκείνο που είχε παίξει στην ταινία του 1969.

Το μοντέλο της Νέσι ζυγίζει περίπου 4 τόνους και είναι σχεδόν αδύνατο να το ξαναφέρει κανείς στην επιφάνεια (και μάλλον αχρείαστο, πέρα από τις γραμμές που διαβάζετε…). Πάντως το συγκεκριμένο ρομπό το οποίο λειτουργεί υπό την αιγίδα μιας Νορβηγικής εταιρίας, συμμετέχει στην αναζήτηση στοιχείων για το αληθινό τέρας εδώ και 35 χρόνια. 

 

asdfasdf

Πηγή:



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...