Βραχυκύκλωμα στη Νέα Δημοκρατία

Βραχυκύκλωμα στη Νέα Δημοκρατία

ΕΝΑ απέραντο μπάχαλο επικρατεί με τους υποψήφιους της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

ΣΤΗΝ περιφέρεια της Αθήνας τα πράγματα έχουν μπερδευτεί τόσο πολύ που οι αρμόδιοι της Πειραιώς σηκώνουν τα χέρια ψηλά. Ο πλανητάρχης Πατούλης απειλεί να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας κόντρα στον Κώστα Μπακογιάννη αν η Νέα Δημοκρατία δεν μπλοκάρει την υποψηφιότητα του Ανδρέα Παχατουρίδη. Από την πλευρά του ο δήμαρχος Περιστερίου διαβεβαίωσε τους δημοτικούς του συμβούλους ότι θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια ανεξαρτήτως αν τον στηρίξει ή όχι η Νέα Δημοκρατία.

ΣΤΗΝ Ήπειρο, τα περισσότερα στελέχη της ΝΔ εγκατέλειψαν τον Αλέξανδρο Καχριμάνη και έχουν προσχωρήσει στην αντάρτικη υποψηφιότητα του Σπύρου Ριζόπουλου με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.

ΣΤΗΝ Πελοπόννησο, ο Πέτρος Τατούλης έχει τη στήριξη των τοπικών στελεχών της ΝΔ ενώ η Πειραιώς έχει δώσει το χρίσμα στον Παναγιώτη Νίκα.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ αντιμετωπίζει η ΝΔ και με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενώ τα μαντάτα για τη Θεσσαλία δεν είναι και τόσο καλά.

ΤΟ πρόβλημα στην Πειραιώς εντοπίζεται στο χρόνο των εκλογών. Γιατί αν τον Μάϊο γίνουν μόνο αυτοδιοικητικές εκλογές και ευρωεκλογές, η Νέα Δημοκρατία κινδυνεύει να υποστεί ήττα και να χάσει τη δυναμική που της έδωσαν τα ψεύτικα γκάλοπ.

ΜΕ δεδομένο ότι οι επίσημες υποψηφιότητες της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι για κλάματα και στις ευρωεκλογές η ψήφος είναι πολύ χαλαρή, ο κίνδυνος ενός στραπάτσου είναι υπαρκτός.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ στην Πειραιώς τρέχουν και δεν φτάνουν και αρχίζουν περιοδείες στις περιοχές που εκδηλώνονται αντάρτικα.

Πηγή: https://www.kontranews.gr/POLITIKE/343427-Brachykykloma-ste-Nea-Demokratia ΠΟΛΙΤΙΚΗ



Ακολουθήστε μας σε Google News, Facebook και Instagram και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ γράψτε το σχόλιο σας!
Το όνομα σας ...